Şimdi Ara

Dertliyim Kanka(Ciddi Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hayatımda 3 kısıyle beraber oldum uzun süreli bu son ilişkim 2 yıl sürdü ve 2.senemizden 1 gün sonra ayrılma kararı aldım.Bu kararı almamdaki en son etkide yazı beraber geçirmeyi istemem ama onun sınavdan hemen sonra görüşmeden ailesiyle yazlığa gitmesi oldu.Çok ağır bir karar mı aldım bilmiyorum ama yavaş yavaş gerçekten 2 seneyi beraber geçirdiğim insandan soğumaya başladım yaşanan olaylar yüzünden.2 sene sonuçta az bir zaman değil şuan ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum.Yaşım 20.Öss sonuçlarını beklemekteyim şuanç 2 ay sonra büyük ihtimalle bu şehirden başka bir şehre gideceğim okumaya.Korktugum seylerden biride ayrıldıgım kız arkadaşımın kendine bir şey yapması.Çok karmaşık bir kafadayım şuan evde oturuyorum ve spora gidiyorum arada sırada bunun haricinde yaptıgım hiçbir şey yok yardımlarınıza ihtiyacım var diyebilirim.Yazı biraz karmaşık olduysa affola hadi eyvallah.

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Dertliyim Kanka(Ciddi Konu)

Eyvallah güldürdün beni:D dur fotomu değiştireyim çok eski bir foto o :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Bendede ayni korku oluyo sanki kizdan ayrilirken kendine birsey yapicak gibi hissediyorum sogusam bile ayrilmak istedigimi soyleyemiyorum

Ben sonunda söyledim ama bana öyle mesajlar atıyorki tırsmaya başladım ama şu 1-2 gundür mesaj atmayı kesti

Orijinalden alıntı: Menethil

quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Bendede ayni korku oluyo sanki kizdan ayrilirken kendine birsey yapicak gibi hissediyorum sogusam bile ayrilmak istedigimi soyleyemiyorum

Ben sonunda söyledim ama bana öyle mesajlar atıyorki tırsmaya başladım ama şu 1-2 gundür mesaj atmayı kesti

Bazen sirf ayrilmasi zor olucak diye erkenden bitirmek istiyorum bazi iliskileri

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

millet kız bulamıyo bu abimiz kendi ayrılıyo...

Abi yaşadıklarımı yaşasan ömür boyu kız görememe ugruna yine ayrılırsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

millet kız bulamıyo bu abimiz kendi ayrılıyo...

Doğru söze

Oh My God!They Killed Kenny.
  • Mesela bir örnek ciddi düşünmemize rağmen ailesi bana çok ters.Annesiyle tanışmaya gittiğim zaman bana söylediği laf abisi seni dövecekti biz zor ikna ettik.Tabi bu olay olalı 1 sene falan oldu ama sırf ben sevdiğim için bir şey söylemedim pek üstüne gitmedim olayın.Ben tanışmaya gidiyorum annesiyle bana böyle bir laf söylenmesi hiç hoş değil en basit örneklerden biri.

Orijinalden alıntı: Menethil

Mesela bir örnek ciddi düşünmemize rağmen ailesi bana çok ters.Annesiyle tanışmaya gittiğim zaman bana söylediği laf abisi seni dövecekti biz zor ikna ettik.Tabi bu olay olalı 1 sene falan oldu ama sırf ben sevdiğim için bir şey söylemedim pek üstüne gitmedim olayın.Ben tanışmaya gidiyorum annesiyle bana böyle bir laf söylenmesi hiç hoş değil en basit örneklerden biri.

Seni denemisler bence kizi seviyomusun filan diye

• Ben sınava 2.girişimde onun ıcın tercih yapmadım ama bu sene o bana beraber aynı şehire gideceğiz di mi dediğimde bilmiyorum kesin değil demesi. Bunun gibi birçok etken toplandı en sonunda patladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narcorrado

Hem ciddi düşünmedik diyorsun hem de sınavda onun için tercih yapmamışsın.

ciddi düşünmemize rağmen dedim abi iyi oku.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.