Şimdi Ara

Derste Hoca Bana 'Anırma' dedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klasik bir pazartesi , yatakta zorla kalkan ben ve benim gibi binlerce insan.Okul yolunda yürümek gibisi yok , yol aşırı derecede düz ve evsiz bir alanda olduğu için sabah güneşi içime içime işledi.Mutluyum enerjiğim , tabi benim mutluluğun fazla uzun sürmez öyle.İlk ders matematik dersi dinlicammı sanki"Hayır". Günaydınlar , Selamlaşmalar , yalandan sarılan kızlar ,hafta sonu bir şeyler yaşıyan ve bunu heycanlı bir şekilde bana anlatmaya gelen boş boğaz arkadaşım.Arkadaşı ayıp olmasın diye 10 dk dinledikten sonra hoca geldi.Neamiş efendim sınav en baştanmış.Fazla söze gerek yok.Derste iyice canım sıkılmış olucak ki farkında olmadan mırıldanmaya başlamışım.Hoca duru mu " o anıran kimse sussun " ilk baş bana dediğini bile anlamazken sıra arkadaşımın beni dürtmesiyle kendime geldim. Hocanın yanak ve gıdı yapısını buldog'a benzetmem sebebiyle bende onla mizahu bir şekilde dalga geçtim. Hoca biraz ciddiye aldı yüz ifadesinden anlaşılmaması imkansızdı.Vee kafama doğru gelen tebeşir arka planda arkadaşlarımın gülme sesi sevdiğim kızın acıyorum bakışı. Daha fazla kendime engel olamadım sıraya basıp mercan deden öğrendiğim elmas etkili bakır tekmesi attım hocaya.Müdür yardımcısı bir anda kapıdan koşarak geldi ve amuda kalkarak zebani oldu her yerendin alev fıskırıyodu.Sınıftakiler şok olmuştu.Zebaniye Uçan çin ejderhası vuruşu yaptım kendine zar zor gelen zebani tekrar müdür yardımcısı olarak beni disipline verdi.3 Gün uzaklaştırma aldım.Babama ne diyeceğim bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC447FCDF -- 21 Mart 2016; 10:15:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumayın mercan dede, zebani ve nicesi.

• Ortaokulu mercan dede hayranı

• Zebanili olmasına rağmen sevdim

• Zebani falan var ama nedense anlatım tekniğini beğendim olaylar akıcı okudum ve zebani gördüğüm için yıkılmadım başarılı bence

• okumayın elmas etkili bakır tekmesi

• Sana iltifat etmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoca bana evsiz misin dedi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka türlü anlamıyorsunuz deseydin.

Not: okumadım.
  • Zebani

• Ders 9da başlıyor olsa 9.40da zil çalsa birader 32dk bunumu yazdın git dersini dinle anırma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.