Şimdi Ara

Derslere Nasıl ve Nereden Çalışmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu yıl Sağlık meslek lisesinden mezun oldum. Geçen yıl YGS 'ye hiç çalışmamıştım ve YGS-2 puanım 201 geldi. LYS' ye de girmemiştim :(Bu yıl sınavsız geçiş kontenjanları düşürüldüğü için üniversiteye yerleşemedim. Bende bunu bir fırsat olarak görüp 4 yıllık bölüm için çalışacağım bu yıl. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki sağlık meslek lisesi mezunu olduğum için fizik - kimya- Biyoloji ve mat 2 neredeyse hiç yok diyebilirim. Matematik için Karekök Matematik -0- ve Karekök YGS -1- kitabını aldım. Bu kitaplara ek olarak soru bankası olarak dershanenin verdiği Ekstrem yayınları ve Güvender %100 ygs soru bankası var. Sizce ekstradan bir kitap almalı mıyım YGS için ? Ayrıca diğer derslerde de temelden başlamam lazım Fizik ve Kimya konu anlatımı için teknofem iyi dediler. Siz hangi ders için hangi siteleri ve konu anlatımlı kitapları tavsiye edersiniz ? Şuan dershanede haftada 3 ders MAT 1 , 2 Ders MAT-2 görüyoruz. Ben MAT 1 konusunda dershaneden önde gidip konuları erken bitirerek MAT 2 ye daha fazla zaman ayırmak istiyorum. Tabi dershaneden önde gittiğim için öncelikle konu anlatımını dinleyip konuya iyi bir temel atma töreni düzenlemem lazım. Daha sonrada kitaptaki konu anlatımı ve soruları çözeceğim. Şuan " Hocalara Geldik" kanalından derslere bakıyorum. Daha detaylı ve iyi anlatan yer varsa söyler misiniz ? Ayrıca Behzat Rasuli'yi çok övüyorlar fakat onun dersleri için biraz iyi seviyede olmak gerektiğini söylüyorlar. O konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim. Ne yazdım be. Neyse son olarak Twitterdaki matematikçi bob adlı vatandaşın LYS notlarını edinen var mı, iyi midir 60 liraya değer mi ? NOT: Günlük olarak hafta içi 6-7 saat , hafta sonu ise 8-10 saat çalışıyorum.

• Haci bi ygs bitir lysye acele etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende smlde okuyirum 11.sınıfım dershaneyede yazıldım ygs2 ağırlıklı bu sene kpssde var onada çalış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende smlde okuyirum 11.sınıfım dershaneyede yazıldım ygs2 ağırlıklı bu sene kpssde var onada çalış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KPSS'den 81.2 puan aldım 2014 yılında. Şubatta ara alım olursa ufak bir ihtimal atanma şansım var(ATT). Ama eğer üniversite sınavları kötü geçerse yazın full KPSS çalışacağım. Zaten matematik ve Türkçe konusunda çoğu konuya aşina olacağım için tarih ve vatandaşlığa ağırlık vererek yazın bütün konuları tamamlarım KPSS için. YGS'de önemli ama sonuç olarak hiç birşey bilmiyorum desem yeridir MAT-2- için. Sınıftaki arkadaşlarımın hemen hemen hepsi geçen yıl dershaneye gittiği için azda olsa konuyu biliyorlar. MAT -2- 'nin bütün konularını kavramam neredeyse çok zor. O yüzden mat 2 konularına extra zaman ayırarak elimden geldiğince çok konuya hakim olmak istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.