derste hoca bildiğim konuyu anlatsa bile dersi algılayamıyorum. odaklanabilmek için kıçımı yırtıyorum ama yok olmuyor. yani bakmak ve görmek arasında fark gibi. örnek vericek olursam: anneniz şarj aletinin yatağın üstünde olduğunu söyledi. gidip baktınız ama orada yok. sonra anneniz gelip şarj aletini yatağın üstünden alıp size verdi. bana olan da bunun gibi bir şey. ek olarak dershane de iyi değildi ama bununla bir alakası yok. aklımda bin tane şey geçiyor zaten. dershaneyi bıraktım ama bunu çözemem lazım. böyle bir şey yaşayıp çözen var mı ? not: moxo testi yaptırdım adhd değilim. dürtüsellik var |
DERSİ ALGILAYAMAMA (BEYİN SİSİ ?) ÇÖZÜMÜ

-
-
sadece dersi aktif olarak algılamak mı sıkıntı kendi başına kitabı önüne alınca algılayabiliyor musun yoksa o da mı kötü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam aslında kendi başıma çalışırken de kopup duruyorum ama canlı derse göre çok çok az
-
yani kötü değil diyebilirim
-
Sınav geldi hala her gün beyin sisi okuduğunu anlamama iq arttırma vb başlıklar açıyorsun yks2024hedef15k yan hesap herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
1) sen ne anlarsın lan ? bilmediğin şeyler hakkında konuşma.
2) yks2024hedef15k ile ne alakası var ?
3) beyin sisinin tıpta tam olarak bir tanımı yok.
4) çoğu yerde ıq sonradan arttırılamaz yazsada bazı araştırmalarda yapılan deneyler sonucu arttığı gözlemlenmiş. elinin altında internet var. aç biraz araştır millete bulaşma.
-
çok mu komik ?
-
yks2024hedef15k yan hesabı mısın
-
hayır.
-
ben liseye geçtiğimden beri mat ve fizik dersleri haricinde hocayı hiç dinleyemiyorum beyin smoke'u diye bir şey yüzünden mi oluyor acaba
-
Hocam yapılan bir araştırmaya göre üslupla iq arasında doğru orantı varmış.
(kelime+noktalama+boşluk)
Brain flash olmasın hocam, bir doktora görünün
11.sınıfta bende de oldugunu düşünüyordum
genel olarak çalışma süresini arttırmaya çalıştım
o sıralarda sürekli evde oldugum için ortam degiştirmek de faydalı olmuştu
çavuşa da ara vermek gerek
devam ederse doktora gitmeni öneririm
vitamin eksikligi vs de olabilir
iyi çalışmalar
-
Bende de var aynısından, evde çalışınca anlıyom derste yetmiyor beynim
göründüm hocam, cerebrum nebula varmis
-
Acilin ben doktorum
.Herhangi bir zeka eksikligi olmadigini, ortalama iq en azindan +90 kabul ediyorum.
Taniyi gormeden, test etmeden vermek zor ancak ilk kez gorulen bir konuyu herhangi bir onbilgi edinmeden dinlediginde konuyu anlatan hocan da yetersizse (anlatma kabiliyeti) bu durumla karsilasabilirsin bu normal. Konuyu ders kitaplarindan ve ders notlarindan on hazirlik+ soru sorma(linc yesen de devam).
Konu anlamamadaki en buyuk 2.problem yanlış sekilde iyi ogrenmek en zoru bu hele birde dışarıya kapalıysan. (Sinav donemimde yanlis ogrendiklerimi, kavram yanilgilarimi duzeltmem vakit almıştı.)
3.sude dikkat dagitan faktorler sinir, stres, yetersiz beslenme, kamyonla drift cekme @kamyonladriftcekenadam gorur mu bilmem daha iyi bilgi verebilir, vitamin eksikligi B12 cogu kiside eksik vitamin testi de yaptir, uyku düzeni aslinda en onemlilerinden bir digeri pek cok sebep var aslinda yaz yaz bitmez en iyisi bir doktorun görmesi olacak. Bu yazdiklarim ayaküstü denilebilecek seviyede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yalnız değilmişim bendede aynısı var adhd olduğumu sanmıyorum bide evde çalışırken okuldan daha iyi oluyor evdeyken dersten koptuğunda geri dönebiliyorsun ama okulda bir kere dersten kopunca neyin ne olduğu anlaşılmıyor her şey kaçıyor
-
Bende de var aynısı, ünide derslere gitmiyorum bu yüzden :D Kendim çalışıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X