Herhangi bir dergiye abone olup,düzenli çalışmakla mümkün müdür ?
hele ki tm isen dersaneye gerek yok sayısal isen iş farklı fizik falan öyle kendi kendine çalışalacak ders değil birinin izah etmesi lazım üstüne düşmen lazım ama tm de mat2yi kendi kendine öğrenebilirsin edebiyat zaten ezber ygsyide deneme çöze çöze halledersin en güzel mat1 sorularıda denemelerde oluyo soru bankası bitirip 25 li ygs matematik denemesi alırsın yani her türlü yapılır nette konu anlatan sitede çok
quote:
Orijinalden alıntı: dalkhanas
hele ki tm isen dersaneye gerek yok sayısal isen iş farklı fizik falan öyle kendi kendine çalışalacak ders değil birinin izah etmesi lazım üstüne düşmen lazım ama tm de mat2yi kendi kendine öğrenebilirsin edebiyat zaten ezber ygsyide deneme çöze çöze halledersin en güzel mat1 sorularıda denemelerde oluyo soru bankası bitirip 25 li ygs matematik denemesi alırsın yani her türlü yapılır nette konu anlatan sitede çok
Sözel bölümündeyim,9.sınıf matematiğini halledeceğim,YGS'de çoğunluk 9.sınıf konularından çıkacağı için birkaç matematik yapmayı düşünüyorum..
Bu arada yukarı.
Kardeş eğer dershaneye gidip soru çözümüne her gun kalacaksan hocaları durmadan yoklayıp sorular soracaksan faydası olur.Ama gel geleim dershane ögrencisinin % 80 ni dersden çıkar evinde bireysel çalışır yada çalışmaz.Dershanenin kendim açısından tek yararı psikolojik yardımıydı yani pek ortamı olan birisi değilim 1 sene evde çalışarak geçmezdi gittim.Eğer sende böyle çok aktif bir çalışmaya girmeyeceksen gitme dershaneye parana yazık.Evde çalış inan aynı verimi alırsın
Dershane tamamen gereksiz,ama mezun durumundaki bir öğrencinin psikolojisinin bozulmaması için kesinlikle gerekli biraz sosyalleşebilmek önemli
quote:
Orijinalden alıntı: 06_EMRE
Dershane tamamen gereksiz,ama mezun durumundaki bir öğrencinin psikolojisinin bozulmaması için kesinlikle gerekli biraz sosyalleşebilmek önemli
Sosyalim hocam o konuda sıkıntım yok,dershaneye gitmiyorum diye arkadaşım biz kazanacağız sen dışarda kalacaksın diyor,dershane hem evime uzak hemde çok yorucu,bu yüzden bireysel çalışmamı istiyorum.
Bu arada tekrardan up.
quote:
Orijinalden alıntı: Muco53
quote:
Orijinalden alıntı: 06_EMRE
Sosyalim hocam o konuda sıkıntım yok,dershaneye gitmiyorum diye arkadaşım biz kazanacağız sen dışarda kalacaksın diyor,dershane hem evime uzak hemde çok yorucu,bu yüzden bireysel çalışmamı istiyorum.
Bu arada tekrardan up.
Devam et hocam sene sonu geldiğinde utandırırsın inşallah
sayısal olsan git dicemde sözelsin ygs matematiği dergilerle hallolur tabi full ve full e yakın bir şey çıkarmak istiyosan yine çok çalışman gerekir matematiğe. ama dışarda kalma durumu söz konusu olmaz da kendine arada bi süreli deneme yapman gerekiyor çünkü kendimden biliyorum evde 160 soru 160 dklık ygs denemesini 3 saatte bitirdiğim olurdu zaten dersanelerin adamakıllı yaptıkları tek şey denemelerdir genelde bu da öğrenciye süreyi yetiştirmek açısından fayda sağlıyo planlı çalışırsan zaten dersaneye gidenlerden fazlan olur eksiğin olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Muco53
Herhangi bir dergiye abone olup,düzenli çalışmakla mümkün müdür ?
yaparson kalitel kitap+video soru çözüm+ sağlam programla dersane fln gerekmez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme