yaaww arkadaşlar ben bugün dershaneye sınava gittim sıralaöa sınavıydı ben lise 2 ye geçtim ama beni lise 1 lerle aynı sınıfa aldılıar ve lise 1 lerin sorularını çözdüm ve sene boyunca onlarla ders işlicem neden diye sordum.. ben meslek lisesi olduğum için össde lise 1 lerin sorularını çözücekmişim ama ben şimdi geçen sene okulda gördüümü tekrarmı görcem meslek lisesi olunca neden böyle oluyiii ki... ben şimdi dershaneye öss ye kadar gitçem ama okulda lise sonda olduğumda dershanede lise 3 te olarak mı ders görcem hiç birşey anlamadım
Meslek liseleri ÖSS'de sadece 1. bölümden sorumlu diye biliyorum. 1. bölüm = Lise 1.
quote:
Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::
Meslek liseleri ÖSS'de sadece 1. bölümden sorumlu diye biliyorum. 1. bölüm = Lise 1.
ohaaaa yaa sayısal1 yada sözel1 lerle hangi böülmlere gidebiriliriz bari ben 2 yi çözersem ne olur
Seviyeni düşük görüpte almış olabilirler
quote:
Orjinalden alıntı: disdanger
quote:
Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::
ohaaaa yaa sayısal1 yada sözel1 lerle hangi böülmlere gidebiriliriz bari ben 2 yi çözersem ne olur
daha ne istiyon geri kalan seneler yat
quote:
Orjinalden alıntı: Börtü
hayır
@alacakaranlıktim arkadaşın da dediği gibi sadece lise 1 sorularından mesulsün arkadaşım
bende meslek mezunuyum lise 3 te de dersaneye gitsen lise 1 derslerine gireceksin sistem değişmezse tabi ikinci bölümü yapmak istersen tabi yapabilirsin ama okuldan ek puan alamayacağın için full çıkarsan bile girmen zor olur diye düşünüyorum
@alacakaranlıktim arkadaşın da dediği gibi sadece lise 1 sorularından mesulsün arkadaşım
bende meslek mezunuyum lise 3 te de dersaneye gitsen lise 1 derslerine gireceksin sistem değişmezse tabi ikinci bölümü yapmak istersen tabi yapabilirsin ama okuldan ek puan alamayacağın için full çıkarsan bile girmen zor olur diye düşünüyorum
hocam meslek lisesei meznu eğer kendini geliştirse çok para kazanabilrmi mesala mühendis gibi para kazanırrmı ve siz ne işle meşgulsuünüz şuan
quote:
Orjinalden alıntı: ae_
quote:
Orjinalden alıntı: Börtü
hayır
hocam meslek lisesei meznu eğer kendini geliştirse çok para kazanabilrmi mesala mühendis gibi para kazanırrmı ve siz ne işle meşgulsuünüz şuan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme