Şimdi Ara

Dershaneye giden varmı aranızda(oha.JPEG)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaaww arkadaşlar ben bugün dershaneye sınava gittim sıralaöa sınavıydı ben lise 2 ye geçtim ama beni lise 1 lerle aynı sınıfa aldılıar ve lise 1 lerin sorularını çözdüm ve sene boyunca onlarla ders işlicem neden diye sordum..
    ben meslek lisesi olduğum için össde lise 1 lerin sorularını çözücekmişim ama ben şimdi geçen sene okulda gördüümü tekrarmı görcem meslek lisesi olunca neden böyle oluyiii ki... ben şimdi dershaneye öss ye kadar gitçem ama okulda lise sonda olduğumda dershanede lise 3 te olarak mı ders görcem hiç birşey anlamadım

• Meslek liseleri ÖSS'de sadece 1. bölümden sorumlu diye biliyorum. 1. bölüm = Lise 1.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Meslek liseleri ÖSS'de sadece 1. bölümden sorumlu diye biliyorum. 1. bölüm = Lise 1.

ohaaaa yaa sayısal1 yada sözel1 lerle hangi böülmlere gidebiriliriz bari ben 2 yi çözersem ne olur
  • Seviyeni düşük görüpte almış olabilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: disdanger

quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Meslek liseleri ÖSS'de sadece 1. bölümden sorumlu diye biliyorum. 1. bölüm = Lise 1.

ohaaaa yaa sayısal1 yada sözel1 lerle hangi böülmlere gidebiriliriz bari ben 2 yi çözersem ne olur

daha ne istiyon geri kalan seneler yat
  • quote:

Orjinalden alıntı: Börtü

Seviyeni düşük görüpte almış olabilirler

hayır

@alacakaranlıktim arkadaşın da dediği gibi sadece lise 1 sorularından mesulsün arkadaşım

bende meslek mezunuyum lise 3 te de dersaneye gitsen lise 1 derslerine gireceksin sistem değişmezse tabi ikinci bölümü yapmak istersen tabi yapabilirsin ama okuldan ek puan alamayacağın için full çıkarsan bile girmen zor olur diye düşünüyorum
  • quote:

ramazan ramazan ağzımı bozmucam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ae_

quote:

hayır

@alacakaranlıktim arkadaşın da dediği gibi sadece lise 1 sorularından mesulsün arkadaşım

bende meslek mezunuyum lise 3 te de dersaneye gitsen lise 1 derslerine gireceksin sistem değişmezse tabi ikinci bölümü yapmak istersen tabi yapabilirsin ama okuldan ek puan alamayacağın için full çıkarsan bile girmen zor olur diye düşünüyorum

hocam meslek lisesei meznu eğer kendini geliştirse çok para kazanabilrmi mesala mühendis gibi para kazanırrmı ve siz ne işle meşgulsuünüz şuan

• quote:

Orjinalden alıntı: ae_

quote:

hayır

hocam meslek lisesei meznu eğer kendini geliştirse çok para kazanabilrmi mesala mühendis gibi para kazanırrmı ve siz ne işle meşgulsuünüz şuan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.