Şimdi Ara

Dershaneye Başlıcam Önerilerileriniz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar çarşamba günü dershaneye başlıyorum eşit ağırlığı seçtim.Daha sıkı ders çalışmak için tecrübelerinizi ve önerileriniz alayım.

Edit:Düzgün cevaplar bekliyorum troller uzak dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 22 Eylül 2013; 16:38:58 >

• dershane mantığına uygun hareket et.dersleri iyi dinleyip eve gidince soru çöz.
  • lise 2 misin?
  • Willy Willie kullanıcısına yanıt
    yok liseyi bitireli 2 yıl oldu :)
  • ilginiz için tşk ederim irademe sahip inatçı bir insanım çoğu kişi 3 4 saatten fazla çalışmazsın diyo ama ben aralıksız 8 9 saat çalışıp test çözerim yeterki bir hedefim olsun.
  • böyle konuları çok garip buluyorum. Ama madem açmışın cevaplayım
    Lise 4 müşsün , eşit de zaten fen dersleri olmuyor o yönden rahat olabilirsin
    Çalışma sistemine gelince ilk dönem günde 2-3 saat çalıs ama verimli çalış [ mesela 1 saat çalıs 20 dk ara ver ]
    bunlar dısında haftada 2-3 gün dısarı çıkmak gerçekten çok iyi geliyor
    2. dönemde ise çalısma sürene birkaç saat eklesen yeterli olucaktır , 8-9 saat bana biraz fazla gibi geldi kendini çok yormamanı tavsiye ederim,

İlk 6 ay dediğim gibi çalış sonra gerekli duyarsan süreyi yükseltirsin ama bence gerek duymazsın
    Umarım yardımcı olabilmişimdir
  • İnan bana disiplinli, planlı bir şekilde günde 2 saat çalışman seni istediğin yere götürür. Tabi en tepeleri de demiyorum ama en tepeleri kazanmaya da gerek yok. Liseyi iki sene önce bitirmişsin. Ara mı verdin? Dershaneye ilk kez mi gideceksin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spora başlıyacağım yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

böyle konuları çok garip buluyorum. Ama madem açmışın cevaplayım
    Lise 4 müşsün , eşit de zaten fen dersleri olmuyor o yönden rahat olabilirsin
    Çalışma sistemine gelince ilk dönem günde 2-3 saat çalıs ama verimli çalış [ mesela 1 saat çalıs 20 dk ara ver ]
    bunlar dısında haftada 2-3 gün dısarı çıkmak gerçekten çok iyi geliyor
    2. dönemde ise çalısma sürene birkaç saat eklesen yeterli olucaktır , 8-9 saat bana biraz fazla gibi geldi kendini çok yormamanı tavsiye ederim,

İlk 6 ay dediğim gibi çalış sonra gerekli duyarsan süreyi yükseltirsin ama bence gerek duymazsın
    Umarım yardımcı olabilmişimdir

Saolasın hocam yardımın için bu arada liseyi 2 sene oldu bitireli lise 4 te değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: portofino

İnan bana disiplinli, planlı bir şekilde günde 2 saat çalışman seni istediğin yere götürür. Tabi en tepeleri de demiyorum ama en tepeleri kazanmaya da gerek yok. Liseyi iki sene önce bitirmişsin. Ara mı verdin? Dershaneye ilk kez mi gideceksin?

maddi sıkıntılardan dolayı gidemedim bu sene kendim çalışıp dershane paramı çıkardım yazDıkların bana daha çok ilham verdi eyw.

• Kafana koy ve yap.

Arada gir oku gaza gel hocam Baya yararı oluyor kolay gelsin.

• Kafana koy ve yap.

Arada gir oku gaza gel hocam Baya yararı oluyor kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: balkondemiri

Uyku olayını düzene sok.

internet'i kapat ve kitap al. Internetsız canın sıkılır ve kitap okursun.

İnterneti kapatmadan kitap okumanın faydalarını araştır.

İnterneti kapatınca kendine daha fazla zaman ayırırsın, spor yaparsın ve derslere daha iyi çalışmış olursun. Stres atma baabında.

Telefona klasik müzik yüklemek de iyi olabilir.

Öncelikle önerilerin için tşkür ederim hocam.2 yıllık vucut geliştirme geçmişim var sakatlandıgım için 1 yıl ara verdim agırlık sehpası, 60 kg agırlık,barfix demiri aldım eevde yeniden spora başladım int fazla takılan biri degilim ps3 üm var 2 aydır elimi sürmedim dershaneye baslıcam die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 22 Eylül 2013; 21:31:47 >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Harcamak için değil de sırf dershaneye gidebilmek için çalışman zaten üniversite için başlı başına bir motivasyon kaynağı. Ancak aradaki boşluğu doldurman için ekstra efor gerekebilir. Örneğin matematik sorularında zihir olmak için.
  • Allah sabır versin.
  • KaGaNSaN K kullanıcısına yanıt
    Eyw

• derslerden çıktıktan ya da girdikten sonra (öğleden önce veya sonra olmasına bağlı olarak değişebilir) dershanede bikaç saat ders çalış.hocalara soru sor.dershanedeki iyi matçıların birinden ya da dışarıdaki birinden özel ders al,gidecek paraya da hiç kafanı takma.ygsde türkçe mat ve sosyale çook iyi çalış onun dışında da fene de mutlaka bak.fen hocalarına soru sormaktan çekinme.ygsnin mantığı tüm dersleri yapabilmektir.sınava kısa bi süre kala kendin denemeler çöz.mattan özellikle çok soru çöz.lysde edebiyatta kavramlara ve eserlere dikkat et.büyük oranda onlardan geliyo zati.şimdilik bu kadar allah yardımcın olsun.
  • radar_ kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun bilgilerin için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.