Şimdi Ara

Dershanenin ösymden sonuçları alabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bugün okulda sonuçlarımızı gördük. Şifreyi değiştirdiğim halde nasıl aldılar anlamış değilim.
    Yaklasık 3 gündür dershanem şifremi vsvs istiyor. Bunlar da mı dökümanlarla gelecek ? Anlamış değilim olabiltesi var mı

• up
  • Bizim okuldada herkesin sonuçları var bizim rehberlikci her okulda 1 şifre var o herkesi açıyor dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şifrenizi babaniza dahi vermeyin .d ciddiyim vermeyin.

Okul her türlü görür zaten görmek zorundada ogrencilerinin başarısını gormek hangi okul istemezki ..

Dsrshaneye vermiyorum kusura bakmayin de

• Siz vermiş olabilir misiniz? öyle herkesin şifresini bulabilecek olsalar şifre vermezler. Gizlilik kurallarına aykırı.

• Öyle diyorum zaten , adamlar kaç kere aradı ver ver diye. Kendi başlarına alabilirler mi onu soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kansizvampir

Siz vermiş olabilir misiniz? öyle herkesin şifresini bulabilecek olsalar şifre vermezler. Gizlilik kurallarına aykırı.

Okulu bilemem . Ben dershanemin almamasını istiyorum. Nedeni ise buraya uğramak istemiyorum da zorla geliyorum. (fem)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel Ders mi Dershane mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben mecburi verdim ona gore sinif duzenlemesi falan olucakmis,ona gore plan program olucakmis.Ama haftaya degisicem.

• arkadaşlar çıktı alıp kendiniz götürün dershaneye sıkıntı olmaz

• alamaz
  • la verseniz nolcak puanı çok utanyosan çalişaydn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul her türlü alır ama dershane alamaz.
  • ÖSYM okullara sonucu yolluyor zaten,normal okulun görmesi.
  • Okullar bakabilir. Dershaneler soziz vermediginiz surece bakamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sifreyi dersaneye kesinlikle vermeyin. Bilgisarda virus olabilir veya dogrudan baska birinin eline gecebilir. Bir sıkıntı cikarsa sorumluluk sizin olur. Benden de zorla istediler uydurma sifre soyledim

Sonuc belgesi verin, kabul etmezseler tc+sonuc belgesi dogrulama kodunu verin. Dogrulama sistemini bilmiyorlarsa ogretin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 4 Nisan 2014; 1:39:32 >
  • bizim dersaneye mecbur verdik yapacağı lys denemelerini ygs ye göre puanlıcaklarmış falan fistan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dobermanım

la verseniz nolcak puanı çok utanyosan çalişaydn

• Okulunuzun gormesi gayet normal.Bizim dersaneden de istiyolar ama ille de şifre demiyorlar kendin sinav sonucu ciktini alip gelsen de oluyo.dersaneden istemelerinin sebebi de bundan sonra gireceğiniz lys sinav puanlarinizi kendi ygs puanlariniz uzerinden hesapliyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig

quote:

Orijinalden alıntı: Dobermanım

la verseniz nolcak puanı çok utanyosan çalişaydn

Geçen sene arkadaşımın email adresi değişmiş. Ondan soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_0651

Okulunuzun gormesi gayet normal.Bizim dersaneden de istiyolar ama ille de şifre demiyorlar kendin sinav sonucu ciktini alip gelsen de oluyo.dersaneden istemelerinin sebebi de bundan sonra gireceğiniz lys sinav puanlarinizi kendi ygs puanlariniz uzerinden hesapliyorlar

İşte kardeşim olay o . Çıktı vereceğimi söylüyorum. İlla şifre istemesi sorun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.