Şimdi Ara

Dershanenin ilk gunu ne yaptiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
15.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: If you my star

Ben de sizinle aynı durumdayım hatta netler bile aynı. Temeliniz olmadan iyi sınıfa alınırsanız yapamazsınız. Örnek olarak test dağıtılıyor siz 1 soru çözememişken sınıftakiler testi bitirmiş olacak. Hocada öğrenciler konuyu anladı diyip geçecek. Merak etmeyin sınıf arkadaşlarınız sizin seviyenizde olduğu için sıkıntı olmaz. Kötü sınıfa düşseniz de moralinizi bozmayın. Biz de 6 sınıf vardı. 6. Sınıf rezildi ama 5. Sınıf seviye düşük olmasına rağmen gayet güzeldi. En kötü sınıfa düşmeyin yeter. 1 sınıf atlasanız yeter bence. 16 kişi normal. Sınıf ne kadar azsa o kadar verimlilik artar. Fazla özel ilgi beklemeyin sınıfta. Genele yönelik anlatım olacak. Hafta içi soru etütleri oluyordu bazen sorularımı çözdüremediğim olmuştu yoğunluktan. İlk aylar fazla soru sormaya inen olmaz. Sınav yaklaştıkça artacak. Başarılar dilerim bu sene için. Rahatsız etmiyorsunuz aklınıza takılanları sorabilirsiniz.
    Çok tesekkur ederim.Suan sizde mi mezunsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emreee23 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam ben de mezuna kaldım :( umarım seneye her şey daha güzel olur. Sınav için tekrardan başarılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Maalesef hocam ben de mezuna kaldım :( umarım seneye her şey daha güzel olur. Sınav için tekrardan başarılar.
    Evde kendi başiniza mi hazirlanacaksiniz?

Bu sene dershaneye gittim ucuz bir yer değil, adı olan bir kuruma gitmiştim ve buna rağmen memnun kalmadım. Özel ders alabilirim belki ama şu anlık evde tek başıma YouTube’dan hocaları dinleyerek hazırlanmayı düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buranın çöplüğün horozu artık benim akıllı olun dedim.
  • Hocam hangi şehir hangi dershane. Ben de yarın başlıyorum dershaneye, dediğiniz gibi 16 kişilik sınıflar bizim de ve ben de mezunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zais16 -- 5 Ağustos 2018; 15:26:7 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 27 Mayıs 2019; 23:12:26 >
  • İlk günden sınıfta liseden arkadaşlar vardı beraber dumanladık.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 27 Mayıs 2019; 23:12:55 >
  • uyudum
    Hayırlı olsun hocam bol şans :) 3500 çok uygun ve iyi. Eğitimi kötü olsa bile zarara sokacak bir rakam değil. Umarım seneye istediğiniz sonuçlar gelir.
  • quote:

Hayırlı olsun hocam bol şans :) 3500 çok uygun ve iyi. Eğitimi kötü olsa bile zarara sokacak bir rakam değil. Umarım seneye istediğiniz sonuçlar gelir.
    Çok sagolun hocam.Insallah seneye cümlemizin

Seneye haberleşelim hocam ikimiz içinde mutlu sonucu görmek istiyorum
  • Boş bir yer bulup oturuyorsun diğerleri de oturuyor öğretmen geliyor kendini tanıtıyor sonra sınıfı tanıyor hedef ne ad soyad vs sonra derse başlıyorsunuz. Sene boyunca dershanedekilerle bir sene geçiriyorsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.