Şimdi Ara

Dershanenin ilk günü nasıl GİYİNMELİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüyolarınızı alıyım beyler. Dershane 7 katlı her katta en az 3 sınıf falan var ortam süper olacak gibi herkesle kaynatmak istiyorum acayip cesaretliyim. Bu yüzden şık giyinmek istiyorum nasıl giyinmeliyim ? Bugün avm'ye gittiğimde Gömlek, kravat ve kanvas tarzı pantolon giymiştim çok da iyi oldu ama resmi gibi geldi bana biraz. Yada kot, açık mavi gömlek vs giyinip yakaları açıp falan mı gitmeliyim ? Hem renk hemde giyim konusunda tüyolarınızı bekliyorum

• çıplak git dikkat çekersin
  • Mesut Çevik dersane video incelemesini bekle

Merhaba ben Mesut Çevik. Bu videomuzda dershaneleri inceleyeceğiz

biliğiniz gibi dersaneler özel arayüzlerle gelmekte özellikle hoca kalitesi derslik büyüklüğü derslikteki öğrenci sayısı çok önemli ama burada esas nokta hoca kalitesi ve dersin akışı

malzeme ve kasa kalitesine gelince bulunduğu binanın yapısının korunduğunu görüyoruz ama içerisi tamamen ders yapmaya ve öğretim görmeye adanmış
    kutu içeriğimizde 1adet lys seti ve 1 adet ygs seti görmekteyiz ama özel olarak bir aparat eklenmemiş genel olarak dersanenin reklamlarının olduğu kitap sayfasını açtığımızda ise kaliteli kolay yırtılmayacak ve tempolu 1 sene için hazırlanmış kitabı görmekteyiz sorular özenle seçilmiş ve kesinlikle öğretici

Dersin işleyişine geldiğimizde ise kullanılan tahtanın renkleri son dece canlı ve tahta kaleminin de mürekkebinin yeni dolduğunu görmekteyiz dersler son derece akıcı ve konu geçişleri çok hızlı özellikle bir lys-ygs sınıfındaysanız ara sıra ufak takılmalar yaşansada dersin genel akışına engel olmuyor sıraların tek kişilik olması ve eğimli olması tasarımı güçlendirmiş ve fonksiyonellik katmış ayrıca masanın ceviz ağacından yapılması oturduğunuzda sağlamlık hissi ve güven veriyor bir sıra altı olmasıda hoşumuza giden özelliklerden biri oldu

Devamı gelecek!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NowOrN3wer -- 21 Ağustos 2012; 3:51:33 >

• Dersane lan gömlek kravat nedir.
    Şort + Tshirt giyerim büyük ihtimalle.
  • bi şort üstünede elime ilk gelen t-shirti giyip çıkıcam dışarı
    dershaneye giderken bu kadar kasmak niye amaç okumak değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Tüyolarınızı alıyım beyler. Dershane 7 katlı her katta en az 3 sınıf falan var ortam süper olacak gibi herkesle kaynatmak istiyorum acayip cesaretliyim. Bu yüzden şık giyinmek istiyorum nasıl giyinmeliyim ? Bugün avm'ye gittiğimde Gömlek, kravat ve kanvas tarzı pantolon giymiştim çok da iyi oldu ama resmi gibi geldi bana biraz. Yada kot, açık mavi gömlek vs giyinip yakaları açıp falan mı gitmeliyim ? Hem renk hemde giyim konusunda tüyolarınızı bekliyorum

Aaaaa smokin giymeden gidilir mi ? İyi misin bi kot bi tshirt bitti.boyle daha iyi abatmanin alemi yok.
    Not : kiz gorusudur dikkate aliniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senden bir beklentisi olup dershaneye gönderen insana acıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün derslerin son günü
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Harun abi olarak git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidesen

Senden bir beklentisi olup dershaneye gönderen insana acıyorum.

En uygun cevap
  • quote:

• quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ön yargı denen şeyi işte bu yüzden senin gibiler yüzünden sevmiyorum. Sen sanki okula giderken hiç aynanın başında vakit geçirmedin veya giyinirken bi özen göstermedin dimi kendine ? Adamlara bak dershaneye gitcek olan benim kardeşim derslerimden zorunmu varda ? Sen sanki okulu sırf okumak için gidiyodun demi ? Hiç bakmadın kızların arkasından veya kaynatmak istemedin.

Bence git konumdan sen bi daha mesaj atma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 21 Ağustos 2012; 3:45:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

Mesut Çevik dersane video incelemesini bekle

Merhaba ben Mesut Çevik. Bu videomuzda dersanenin ilk gününde nasıl giyinilmesi gerektiğini inceliyeceğiz.

Not: olum manyakmısınız lan dershane t-shirt kot işte gömlek falan ayrıca ortam için dersaneye gidiyorsan giden paraya yazık
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: katatespizartmasi

quote:

Merhaba ben Mesut Çevik. Bu videomuzda dersanenin ilk gününde nasıl giyinilmesi gerektiğini inceliyeceğiz.

Not: olum manyakmısınız lan dershane t-shirt kot işte gömlek falan ayrıca ortam için dersaneye gidiyorsan giden paraya yazık

biliğiniz gibi dersaneler özel arayüzlerle gelmekte özellikle hoca kalitesi derslik büyüklüğü derslikteki öğrenci sayısı çok önemli ama burada esas nokta hoca kalitesi ve dersin akışı

malzeme ve kasa kalitesine gelince bulunduğu binanın yapısının korunduğunu görüyoruz ama içerisi tamamen ders yapmaya ve öğretim görmeye adanmış
    kutu içeriğimizde 1adet lys seti ve 1 adet ygs seti görmekteyiz ama özel olarak bir aparat eklenmemiş genel olarak dersanenin reklamlarının olduğu kitap sayfasını açtığımızda ise kaliteli kolay yırtılmayacak ve tempolu 1 sene için hazırlanmış kitabı görmekteyiz sorular özenle seçilmiş ve kesinlikle öğretici

Dersin işleyişine geldiğimizde ise kullanılan tahtanın renkleri son dece canlı ve tahta kaleminin de mürekkebinin yeni dolduğunu görmekteyiz dersler son derece akıcı ve konu geçişleri çok hızlı özellikle bir lys-ygs sınıfındaysanız ara sıra ufak takılmalar yaşansada dersin genel akışına engel olmuyor sıraların tek kişilik olması ve eğimli olması tasarımı güçlendirmiş ve fonksiyonellik katmış ayrıca bir sıra altı olmasıda hoşumuza gitti

• bu tür başlıklara sinir oluyorum. nasıl gidersen git kimseyi ilgilendirmez. resmen ergen psikolojisi. Son sözüm: Nasıl gidersen git, en başından okumaya gitmeyeceğin belli.
  • siyah takım elbise, bond çanta ve 0.7 rotring.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patria o Muerte -- 21 Ağustos 2012; 3:58:07 >
  • quote:

Dersin işleyişine geldiğimizde ise kullanılan tahtanın renkleri son dece canlı ve tahta kaleminin de mürekkebinin yeni dolduğunu görmekteyiz dersler son derece akıcı ve konu geçişleri çok hızlı özellikle bir lys-ygs sınıfındaysanız ara sıra ufak takılmalar yaşansada dersin genel akışına engel olmuyor sıraların tek kişilik olması ve eğimli olması tasarımı güçlendirmiş ve fonksiyonellik katmış ayrıca masanın ceviz ağacından yapılması oturduğunuzda sağlamlık hissi ve güven veriyor bir sıra altı olmasıda hoşumuza giden özelliklerden biri oldu

Devamı gelecek!

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Ön yargı denen şeyi işte bu yüzden senin gibiler yüzünden sevmiyorum. Sen sanki okula giderken hiç aynanın başında vakit geçirmedin veya giyinirken bi özen göstermedin dimi kendine ? Adamlara bak dershaneye gitcek olan benim kardeşim derslerimden zorunmu varda ? Sen sanki okulu sırf okumak için gidiyodun demi ? Hiç bakmadın kızların arkasından veya kaynatmak istemedin.

Bence git konumdan sen bi daha mesaj atma

Yaptığın yanlış herkesi kendin olarak görmenle başlıyor, sonra da varsaydığın yanlışın üstüne bir savunma mekanizması geliştirip kendini korumaya çalışıyorsun ama bu ergen zihniyetinden çıkamadığının aleni göstergesi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wto

quote:

Devamı gelecek!

Devamını yazarım die konu açtım
    donanımhaber forum
    Mesut Çevik 'Dersaneler Mercek Altında' İnceleme [2. Güncelleme Geldi] » Sayfa 1 - 2
    http://forum.donanimhaber.com/m_64842172/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64842172

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.