Şimdi Ara

Dershanelerde şube değişimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben bu sene bağcılar sınava kayıt oldum ama kaydımı bakırköy sınava almak istiyorum dersler 16sında başlıyacak böyle birşey mümkün müdür yardım ederseniz sevinirim

eğitim bölümüne açtım ama konuya uğrayan yok acil öğrenmem lazım modlar en azından 20-25dk dursun burada.

• bilen yok mu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

Uğur ve fen bilimleri dersanelerinde öss hazırlıkta böyle yapan arkadaşlarım olmuştu..
    Sınav dersanesinin şubeler arası işleyişini bilmiyorum ama kendileri ile irtibata geçmelisiniz.

hmm o zaman böyle bişey mümkün diğer dershanelerde. ya bide ne diyim adamlar diycek ki neden değiştirmek istiyosun geçerli bi sebebim olması lazım gerçek nedeni arkadaşım var bakırköyde onunla gitmek istiyorum teşekkürler.
  • yahu şu konu dışında saniyede kaç msj atılıyo böyle. hemen konu aşşa düşüyo. şu son soruya cevap alısam söz gidicem
  • benim sınıf arkadaşım bakırköy sınava gidiyor.DErsaneler sokagındaki subeye.Galiba bakırköyde 1 şubeleri var.
    Ona bi sorayım.Oda öğretmenlerine müdürüne falan sorsun.En geç pazartesi bu saatlerde yazarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

benim sınıf arkadaşım bakırköy sınava gidiyor.DErsaneler sokagındaki subeye.Galiba bakırköyde 1 şubeleri var.
    Ona bi sorayım.Oda öğretmenlerine müdürüne falan sorsun.En geç pazartesi bu saatlerde yazarım

eyvallah kardeş ya o kadar sevaba girersin ki çok sağolasın Allah razı olsun. teşekkür ede ede bitiremedim bak o kadar iyi bi işe vesile oldun bekliyorum mesajını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.