Bildirim
Dershanelerde şube değişimi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bilen yok mu ya -
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65
Uğur ve fen bilimleri dersanelerinde öss hazırlıkta böyle yapan arkadaşlarım olmuştu..
Sınav dersanesinin şubeler arası işleyişini bilmiyorum ama kendileri ile irtibata geçmelisiniz.
hmm o zaman böyle bişey mümkün diğer dershanelerde. ya bide ne diyim adamlar diycek ki neden değiştirmek istiyosun geçerli bi sebebim olması lazımgerçek nedeni arkadaşım var bakırköyde onunla gitmek istiyorum teşekkürler.
-
yahu şu konu dışında saniyede kaç msj atılıyo böyle. hemen konu aşşa düşüyo. şu son soruya cevap alısam söz gidicem -
benim sınıf arkadaşım bakırköy sınava gidiyor.DErsaneler sokagındaki subeye.Galiba bakırköyde 1 şubeleri var.
Ona bi sorayım.Oda öğretmenlerine müdürüne falan sorsun.En geç pazartesi bu saatlerde yazarım -
quote:
Orjinalden alıntı: speedman
benim sınıf arkadaşım bakırköy sınava gidiyor.DErsaneler sokagındaki subeye.Galiba bakırköyde 1 şubeleri var.
Ona bi sorayım.Oda öğretmenlerine müdürüne falan sorsun.En geç pazartesi bu saatlerde yazarım
eyvallah kardeş ya o kadar sevaba girersin ki çok sağolasın Allah razı olsun. teşekkür ede ede bitiremedim bak o kadar iyi bi işe vesile oldunbekliyorum mesajını.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X