lan 3 ay b*k yoluna gitti. bi s*ke yaramadı hafta sonu kaydımı aldırıcam. 6ayda ne yapacam bakalım |
dershaneden çıkıyom
-
-
eve kapanma alfa ol spor yap içinden geçersin
-
Harbi aw vallahi billahi dershaneleri sqm ya böyle mallık olabilir mi aw zorla gidiyorum patliyorum aw ya eve geliyorum yorgun argın kendi başıma çalışıyorum bu œ kurumlar ne zaman kapanacak ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8-15 arası gidior dershanede . vakit kalmıyor zaten aga. eve gel, dinlen ,yemek max 4-5 saat çalışabiliyorum. bi gün 24 saat lan
-
gerçekten de öyle. hayatımdaki en büyük 2. pişmanlığım dershaneye gitmek.
-
ben mezun senemdeyken dershaneye gitmekten memnundum, 12. sınıf için kötü olur tabii de mezunken iyiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
komisyon olayı olmasa bende dershaneden çıkardım.
-
ne kadar istiyorlar ki
-
Bu yazıda kendimi gördüm bu skik kurumlar ne zaman kapanacak başta yok bunu yapacaz yok şunu yapacaz diyip velilerin beynini yıkıyolar elimde yetki olsa bı tanesini bile aktif tutmam da işte
şu ana kadar yapılması planlanan denemelerin yarısını yaptılar sadece.
-
Bu dershanelerin bir halta yaradığı yok boş beleş yerler seneye dershaneye gitmeyi planlayanlar iyi düşünün yoksa benim gibi kafanızı vurursunuz
Ben de örnek versem hangi dershane olduğu belli olur hocaların kulağına gider uğraşamam ama harbiden değmiyo vallaha billaha değmiyo hocam ya bu arada nasıl ayrıldınız ayrılmamanız için dershane zorladı mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9B3FB2262 -- 12 Aralık 2022; 22:49:11 >
Sosyallik katsa zerre içim yanmaz en azından yalnızlık çekmezdim. Normalde böyle değilim ama dershane de susup oturuyorum millet aynı şeyleri konuşup duruyor. Şu süreç güzelce bitse de kurtulsak. Çekilecek çile değil hele ki dershaneyle beraber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bugün karar verdim. hafta sonu kaydımı aldıracağım. dershanedeki hocalarla da hiç aram yok selam bile vermem hiçbirine. şayet ayrılmamam için konuşurlarsa cevap bile vermeyeceğim hızlıca halledip işi çıkacağım hemen
-
Ben kararımı ekimde aldım da aile sıkıntı yaratıyor maalesef şimdi ayrılsam da dershane ekonomik olarak sıkıntı yaratabilir o yüzden katlanıcam gibi belki ailemi son bir kez daha yoklarım hayırlısı artık
2500 lira kitaplar için para istiyorlar. onun haricinde sadece girdiğin derslerin parasını ödeyeceğim
-
Evde sağlam bir düzen kurarsan hızlı toparlarsın hocam merak etme ama iyi disiplin lazım
-
Hocam ne yaptınız çıkabildiniz mi
2 senemi evde geçirdim dershanelere para koklatmadım.Çok şükür istediğim yerdeyim ve de evde geçen 2 yıl bana çok şey kazandırdı.Gereksiz kurumlara vaktinizi ve nakitinizi kaptırmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Harbi aw vallahi billahi dershaneleri sqm ya böyle mallık olabilir mi aw zorla gidiyorum patliyorum aw ya eve geliyorum yorgun argın kendi başıma çalışıyorum bu œ kurumlar ne zaman kapanacak ya
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X