Şimdi Ara

Dershaneden çıkartmıyorlar :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, benim lise bitti 2. defa hazırlanmak için pi analitiğe yazıldım.Süreç içerisinde baktım hiç bir şey alamıyorum dershaneden evde kendi başıma daha iyi çalışıp, anlıyorum.Annemle konuştum başta kızsa da ben boşuna paranızı israf etmenizi istemiyorum konuşalım dedim.Gittik konuşmaya adam girdikten yani yazıldıktan 2 ay içinde çıkabilirdin ama şuan çıkamazsın dedi çıksan da paranı ödemek zorundasın dedi.Sende akıllı çocuksun ailene boşuna para ödetmezsin falan zırvaladı.Bu konuşma 1 1-5 ay önce falan olmuştu sanırım..

Sizce ne yapmalı?Son ayın parasını da ödeyip çıksam bir daha da önünden geçmesem ne olabilir ki?

• Ben yaptım mahkemeye verdiler hala uğraşıyorum
  • Ya bir düşündüm de böyle saçmalık olamaz.Belki battım belki param yok almadığın hizmetin bedelini ödemek zorunda olmamamız gerekmez mi?

Ayrıca diyelim barajı geçemedim ee ne olacak?
  • kontrat sözleşme tarzı bir şey yaptıysanız geri dönüşü yok gibi.
  • Kayit olurken orada kağıt imzalıyorsunya orda maddeler büyük ihtimal siz o maddeleri okumadınız.
  • Herkes aynı şeyi söylüyor yok mu bu işin çaresi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gidip sert bi şekilde müdürle falan konuşcan paramız yok o bu diycen belki o zaman olur
  • sert çık biraz deki belgeniz felan vardı çok zıttına giderse al polisi git zaten çıtları çıkamaz baktın belge çıkarttı otur tek tek oku maddelerş varsa böyle bi madde hıra yat direk postalarlar seni uğraşmazlar yani

Özet:Çıkart vur masaya
  • müdürle konustuk zaten ufak bir yerde yasıyoruz adam tanıyo herkesi aileleri falan 3.5 milyar alıyor her öğrenciden 350 öğrencisi var niye böyle yapıyor

gidip konusucam
  • İçeri moonwalk yaparak girersen fikri değişir bak
  • Merhaba soruna dersanede çalışan biri olarak şöyle bi cevap verebilirim.Normal şartlarda hiç bir özel eğitim kurumu vermediği eğitimin ücretini talep edemez.Ama senet ve sözleşme imzaladığınız için sözleşme maddelerinde öğrenci dersaneyi bıraktığında ücretin tamamı tahsil edilir diye bi madde kesin koymuşlardır.Yani büyük ihtimalle kaçış yoktur bundan dersanenin açgözlülüğüne kalmış bir durumdur.Sözleşme elindeyse bi bak ona görede şöyle birşey yapabilirsin

1.yöntem : İl yada ilce milli eğitime git almadığım eğitim ücretini istiyolar diye şikayet bulunabilirsin bu birinci yöntem.

2.yöntem :Ders saati üzerinden hesaplama yaparlar aldığın eğitim saatini saatlik ücretle çarparlar geri kalanı ödeyip kaydını silmelerini isteyebilirsin.Böyle bir alternatifi kendin sun ama ders saati ücretini ve girdiğin saati hesaplayarak git yoksa seni borçlu bile çıkarablirler yada Ygs'den sonra bırakırım lysye gelme gibi bi mecburiyet içerisinde tutamazsınız beni gibilerinden şeyler diyebilirsin.(Lys dökümanlarını almadıysan)

3.Yöntem : Genel müdürlüklerini ara israrla şikayetlerde bulun nasıl vermediğiniz ücreti talep edebilirsiniz hak mı hukukmu gibisinden.(Ama burdada size söyleyecekleri şu kelimelere hazırlıklı olun.Sene başında biz ona göre öğretmenlerle yayıncıyla vs vs. anlaşıyoz her isteyen silseydi dersane mi kalırdı gibilerinden.

3. seçenek olmazsa En iyi yapabileceğin şey ise eğer gittiğin şube franchise ise ya sahibiyle yada müdürüyle arası iyi olan birilerini bulup öyle git.Sonuç pek ihtimalin yok gibi çünkü senetini sözleşmeni imzalamışsın.

• kusura bakmayın biraz reklam olacak ama final forever diyorum başka bişey demiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.