Şimdi Ara

dershaneden ayrılmak ve senet iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dersaneye 30 Ekim 2015 tarihinde başladım ve şuana kadar sadece 2 tam gün gittim. Ayrıca tek bir senet imzaladım ve ilk taksidi de yatırdım. Şuanda dersaneden ayrılmak istiyorum. Bana bu konuda bir sıkıntı çıkarırlar mı (senedi vermeme, parayı vermeme vb. gibi) ? Ayrıca dersaneden bana kitap, yaprak test vb. daha veilmedi.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.

• Tahminimce isterlerse vermezler başlarda ayrılsan izin verebilirlerdi öğrenci bulmak kolay olurdu ama aralık ayındayız vermeyebilir diye tahmin ediyorum kaç gün gidip gitmemek önemli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle yazdığınız için teşekkür ederim. Dersanem 30 Kasım günü başladı ve sadece haftada 2 gün gidiyorum pazartesi ve çarşamba günleri. Dersanemin ilk günü 30 Kasım günüydü, ikinci gün ise 2 Aralık günüydü yani daha dersanenin başlarındayım. Bu durumda bıraksam bir sıkıntı olur mu acaba ? Çünkü daha başlayalı 2 gün oldu.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan7894

Öncelikle yazdığınız için teşekkür ederim. Dersanem 30 Kasım günü başladı ve sadece haftada 2 gün gidiyorum pazartesi ve çarşamba günleri. Dersanemin ilk günü 30 Kasım günüydü, ikinci gün ise 2 Aralık günüydü yani daha dersanenin başlarındayım. Bu durumda bıraksam bir sıkıntı olur mu acaba ? Çünkü daha başlayalı 2 gün oldu.
    Teşekkürler.

30 kasımda başladıysanız sıkıntı olmaz hocam yüksek ihtimalle en kısa surede gidip konuşun derim zaman geçmeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yardımcı olduğun için teşekkür ederim sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.