|
ya ben iki senedir aynı dershaneye gidiyordum, çok kötü bir anadolu lisesinde olduğumdan kötü bir sınıfta başladım. sene içerisinde baya yükseldim ve fl sınıfına girdim. bayağı adamlar benim teogumdan 100 puan falan fazla almışlardı. neyse geçen sene en son geçtiğim sınıfta bi arkadaş vardı o da gitti tıpa. şimdi aynı dershanedeyim eski kötü lisemdeki arkadaşlar falan gelmiş, kendi sınıfımdaki elemanlarla alakam yok. adamların tek iyi yanı çalışma kapasiteleri olmaları.. awk kötü liseye gidiyorlar ne sigara ne başka bişe konuşabiliyorsun adamlar 500kdan kalmış ama sürekli ders konuşuyorlar ortak ilgi alanlarına sahip değiliz. sosyal medya kullanma skilline sahip değiller ve içe dönükler ilginç şekilde. ya olum mezunum da ne bileyim bana rahat ortamlar kasıntı geliyor, sınıfımda 50kdan iyi bırakan çok adam var. geneli 15-100 arası. onlarda da gruplaşma var hepsi aynı flli neredeyse. olum sıkmaya başladı lise arkadaşlıkları adamlarla muhabbet edilmiyor ara sıra futbol falan, böyle millet hakkında konuşamıyorsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler