Şimdi Ara

Dershanede Sınıf atlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dershanede en son sınıftayım fakat ben o sınıfta okumak istemiyorum hep serseriler var çok konuşuyorlar anlıcağınız ders yalan oluyor ben rehber hocamla konuşsam beni bir üst sınava alabilir mi?

not mezunum.

• up
  • dersanenin işleyişini bilemeyiz bence bize sormak yerine direk hocayla görüşürsen daha kesin bir bilgi alabilirsin. eğer fikrimi merak ediyorsan ben alacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknomer

dersanenin işleyişini bilemeyiz bence bize sormak yerine direk hocayla görüşürsen daha kesin bir bilgi alabilirsin. eğer fikrimi merak ediyorsan ben alacağını düşünüyorum.

bugun babam sormuş puanı neyse o demişler ne yapacağımı şaşırdım.
  • çok çalış denemelerde yüksek yap atlarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilbar

çok çalış denemelerde yüksek yap atlarsın

hocam 1 ay dayanılmaz emin ol.
  • Dediğim gibi ben atlatırlar diye düşünmüştüm ama babana puanı neyse o demişler o yüzden bizim yorumlarımız bir anlam içermiyor sadece tahmin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Quilote -- 19 Eylül 2012; 23:32:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitede Alttan Ders Alma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dediğim gibi ben atlatırlar diye düşünmüştüm ama babana puanı neyse o demişler o yüzden bizim yorumlarımız bir anlam içermiyor sadece tahmin

anladım hocamda babam biraz baştan savma konuşur en iyisi yarın konuşmak.
  • Bencede en iyisi senin konuşman kendi durumunu açık açık anlat ve sizden yardım bekliyorum de bence zorluk çıkarmamaları gerekiyor

• quote:

Bencede en iyisi senin konuşman kendi durumunu açık açık anlat ve sizden yardım bekliyorum de bence zorluk çıkarmamaları gerekiyor

öyle olması lazım hocam sonuçta eğer değiştirmezlerse istemeyerek gidicem buda bana 1 ay'a mal olucak.
  • dershanede ancak sınavla üst sınıfa çıkarsın, başka türlü çok zor.

müdürle konuşsan da bir şey değişmez, eğer müdürü "benim seviyem aslında daha yukarıda ama sınavda zamanı yetiremedim, dikkatsizlikten kaybettim" şeklinde konuşarak ikna edebilirsen bir ihtimal "seni tekrar sınava alalım" deyip sınıfını değiştirebilir o sınavda biraz daha iyi yaparsan.

• Biraz daha dikkatli devam etmeniz dileği ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Biraz daha dikkatli devam etmeniz dileği ile.

Aa aa bakin bakin herkezin en efendi dediği adam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.