Şimdi Ara

Dershane VS İnternetteki Hocalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dershaneye gitmeyi düşünüyorum ama internette de bu işi daha ucuza ve daha verimli halledebileceğimi düşünüyorum.

Yani bir insan neden dershaneye gider? sorularını çözdürmek için ve konuları dinlemek için değil mi?

Ben konuları

matta->behzat rasuli
    kimyada->kimya adası,kimya özel
    biyolojide->selin hoca,fundamentals
    fizikte->Umut öncül,Teknofem

kanallarla hallederim. bi kimya özel ile behzat rasuliye para vericem o da yıllığına toplasan bin TL'yi aşmaz.

Soru çözdürmek için ise Kunduz'u düşünüyorum aylık 130 TL'de ona gitse her türlü dershaneden daha kârlı.

Yanlış mı düşünüyorum sizce? Dershaneye gidenler dershanenin artılarını söyleyebilir mi? teşekkürler.

• Aslında sen gerekli cevabı kendine vermişsin ama bizim de fikrimizi (onayımızı) almak için konu açmışsın sanırım. Dershaneler iyidir veya kötüdür diye kestirip atamayız ama ödenen parayla eğitimin kalitesi arasında doğru bir orantı olmadığı çok açık. İnternet gerçekten sınırsız bir kaynak, derya.

Dershanede hocalarını kendin seçemezsin ama evde bolca alternatifin olur; bir hocayı beğenmediğin anda arama çubuğuna diğerinin ismini yazarsın ve onunla çalışırsın. Kunduz kullananlar genellikle memnun, sıkıntı yaşarsan bile hemen ilgileniyorlar diye biliyorum. Soru biriktirip özel ders alırsın en kötü, yine dershaneden kat kat düşük bir ücret ödersin. En ucuz dershanenin 10.000 TL olduğunu düşünürsek, dediğin gibi evde neredeyse beşte biri fiyatına eğitimin alasını alırsın. Yeter ki kaynaklarını iyi seç, sistemini güzelce oturt ve rehavete kapılma.

Bir müddet sonra sürekli ev sürekli aynı oda sıkılıyor insan haliyle ama kalıcı bir şey değil. Kafayı yersin çıldırırsın gibisinden çok abartılıyor. Bir dizi/film izleyince, spor yapınca veya dışarı çıkınca benimki geçiyor yani. Dershane adamın enerjisini, vaktini ve yol parasını yer. Benim kanaatim evde de çok güzel başarılar elde edilebileceği yönünde. Şimdiden iyi çalışmalar.
  • Haklısın hocam,ben de sadece soru çözümü ve deneme için gidiyorum,aile zoruyla kaydolum ve 12yim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek

Ama depresif olmamın + yanı geleceğim hakkında endişeye kapılarak daha çok ders çalışmam.

Düzenleme :Ben bunu neden anlattım niye anlattım bende bilmiyorum neyse kimse yorum atmadığına göre benim mantığım doğru teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-08A29EF4C -- 8 Aralık 2017; 21:51:39 >

• Zaman olarak evde daha kısa zamanda daha fazla verim alirsin fakat psikoloji olarak (burada devreye sen giriyorsun) dershane biraz daha avantajlı.

Evde kalmak kumar gibi. Oynamayi biliyorsan evde kalmak seni daha iyi yerlere taşır. Dershanede bir yere yatirim yapmak gibi.

• Dersanenin en iyi yönü rekabet ortamı ve denemeler yoksa dersi internettende dinlersin

• Boyle bi imkan varsa bunu dene .evde konsantre olabiliyorsan dersaneye gerek yok

• Kesinlikle dersaneye gitme. internetten video izlemek fazlasıyla yetiyor hatta kendim için söyleyeyim ben daha iyi öğreniyorum. istediğin yerde durdurup not ederek geri alıp tekrar izleyebiliyorsun falan bu imkanlar dersanede yok. soru çözümüne sınavlara git bence sadece. Biyoloji konu anlatım için de Selin hoca efso. Matta da Behzat. Diğer dersleri bılmıyorum

kimse dershaneden %100 verim alamaz, ben dershaneye gidip konulardan geri kalmamaya çalışıyorum evde yine umut, behzat dinliyorum
  • Aslında sen gerekli cevabı kendine vermişsin ama bizim de fikrimizi (onayımızı) almak için konu açmışsın sanırım. Dershaneler iyidir veya kötüdür diye kestirip atamayız ama ödenen parayla eğitimin kalitesi arasında doğru bir orantı olmadığı çok açık. İnternet gerçekten sınırsız bir kaynak, derya.

Dershanede hocalarını kendin seçemezsin ama evde bolca alternatifin olur; bir hocayı beğenmediğin anda arama çubuğuna diğerinin ismini yazarsın ve onunla çalışırsın. Kunduz kullananlar genellikle memnun, sıkıntı yaşarsan bile hemen ilgileniyorlar diye biliyorum. Soru biriktirip özel ders alırsın en kötü, yine dershaneden kat kat düşük bir ücret ödersin. En ucuz dershanenin 10.000 TL olduğunu düşünürsek, dediğin gibi evde neredeyse beşte biri fiyatına eğitimin alasını alırsın. Yeter ki kaynaklarını iyi seç, sistemini güzelce oturt ve rehavete kapılma.

Bir müddet sonra sürekli ev sürekli aynı oda sıkılıyor insan haliyle ama kalıcı bir şey değil. Kafayı yersin çıldırırsın gibisinden çok abartılıyor. Bir dizi/film izleyince, spor yapınca veya dışarı çıkınca benimki geçiyor yani. Dershane adamın enerjisini, vaktini ve yol parasını yer. Benim kanaatim evde de çok güzel başarılar elde edilebileceği yönünde. Şimdiden iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywards -- 9 Aralık 2017; 2:0:15 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.