Feme git derim. YGS-LYS Bölümebe açsan daha iyi sonuç bulabilirsin
FEM'de sınıf ayrımı yapıyorlarmış doğrumu?
quote:
Orijinalden alıntı: vforbassist
quote:
Orijinalden alıntı: meSutPiskin
Bir çok şubesinde yapılıyor,ayrım yapılması benim işime gelmişti çünki üst düzey sınıftaydım.Deneme netlerin iyiyse sınıf belirlemede yüksek yaparsan bu ayrım seninde işine gelir ama vasat bir öğrenciysen gitmemende fayda var çok ilgi göstermezler.
fem kötü içeriye bi girdim full erkek hepsi süt merdivenlerden çıkarken 3 4 tanesine omuz attım hepsi pardon abi dedi ortamı sarmaz bence oranın biraz sevceğin bi yer olsunki isteyerek git
quote:
quote:
quote:
Bir çok şubesinde yapılıyor,ayrım yapılması benim işime gelmişti çünki üst düzey sınıftaydım.Deneme netlerin iyiyse sınıf belirlemede yüksek yaparsan bu ayrım seninde işine gelir ama vasat bir öğrenciysen gitmemende fayda var çok ilgi göstermezler.
Vasat bi öğrencide değilim. 79 ortalamam vardı eşit ağırlıktayım. Ama sınıf seçme sınavında sorucakları soruları yapamam gibime geliyor çünkü hiç hatırlamıyorum konuları sonra nasıl yükselebilirim
feme gideceksen şunu bil söylediklerinin %90 ı yalan.kendi öğrencileri vardır onların onlarla ilgilenirler.ben cemmatin içinde çok bulundum severimde ama femde durum bu.sana tavsiyem hocaya göre git.araştır hangi dersanenin hocası iyimiş öğren ona göre git.şunuda unutma dersane sihirli değnek değil iş sende bitiyor.bunu bir itülü olarak yazıyorum
feme gir namazları kacırma ıstedıgın bolume gır
quote:
quote:
quote:
quote:
Vasat bi öğrencide değilim. 79 ortalamam vardı eşit ağırlıktayım. Ama sınıf seçme sınavında sorucakları soruları yapamam gibime geliyor çünkü hiç hatırlamıyorum konuları sonra nasıl yükselebilirim
Başlangıç için iyi git bence kaç grup sınıf yapıyorlar bilmiyorum ama ilk 5gruptan birisine girersin,ben 80le filan başlamıştım
Dostum ben bizzat fem e gittim gördüklerımı soyleyeyim.İlk basta hocalar baya samimi ilgilenıyorlar.Ama bızım sınıf bıraz dusuktu netler falan bu netler hiç yukselmeyınce ilgi alaka azaldı.Ve baska sınıftan 1-2 arkadasa hocalar özel olarak calıstırabiliriz falan dedıler.(Arkadaslar gelip bize söyledi).Fem in kaynakları cok saglam zaten giden herkez kaynakları ıcın gıdıyor.Gerisi yalan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme