Şimdi Ara

Dershane seçimimde yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dershaneye yazılacağım 11.sınıfım ve karar veremedim bi türlü.

Fem olabilir diyorum Fem'in Levent şubesini düşünüyorum ama sınıf ayrımcılığı var diye duydum.

Uğur dershaneside düşünüyorum ama nasıl bi yer olduğundan fikrim yok biri beni aydınlatsın lütfen.

• uppppppppppppp
  • sınav yada uğura git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

sınav yada uğura git.

uğur iyimi bu konuda nasıl?
  • Feme git derim.
    YGS-LYS Bölümebe açsan daha iyi sonuç bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforbassist

quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

sınav yada uğura git.

uğur iyimi bu konuda nasıl?

Feme göre iyi.Fiyat nasıl bilemem .
  • feme gitme beynin yıkanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

Feme git derim.

FEM'de sınıf ayrımı yapıyorlarmış doğrumu?
  • quote:

quote:

Feme git derim.

Bir çok şubesinde yapılıyor,ayrım yapılması benim işime gelmişti çünki üst düzey sınıftaydım.Deneme netlerin iyiyse sınıf belirlemede yüksek yaparsan bu ayrım seninde işine gelir ama vasat bir öğrenciysen gitmemende fayda var çok ilgi göstermezler.
  • fem kötü içeriye bi girdim full erkek hepsi süt merdivenlerden çıkarken 3 4 tanesine omuz attım hepsi pardon abi dedi ortamı sarmaz bence oranın biraz sevceğin bi yer olsunki isteyerek git
  • quote:

quote:

quote:

Feme git derim.

Bir çok şubesinde yapılıyor,ayrım yapılması benim işime gelmişti çünki üst düzey sınıftaydım.Deneme netlerin iyiyse sınıf belirlemede yüksek yaparsan bu ayrım seninde işine gelir ama vasat bir öğrenciysen gitmemende fayda var çok ilgi göstermezler.

Vasat bi öğrencide değilim. 79 ortalamam vardı eşit ağırlıktayım. Ama sınıf seçme sınavında sorucakları soruları yapamam gibime geliyor çünkü hiç hatırlamıyorum konuları sonra nasıl yükselebilirim

• feme gideceksen şunu bil söylediklerinin %90 ı yalan.kendi öğrencileri vardır onların onlarla ilgilenirler.ben cemmatin içinde çok bulundum severimde ama femde durum bu.sana tavsiyem hocaya göre git.araştır hangi dersanenin hocası iyimiş öğren ona göre git.şunuda unutma dersane sihirli değnek değil iş sende bitiyor.bunu bir itülü olarak yazıyorum
  • feme gir namazları kacırma ıstedıgın bolume gır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Feme git derim.

Vasat bi öğrencide değilim. 79 ortalamam vardı eşit ağırlıktayım. Ama sınıf seçme sınavında sorucakları soruları yapamam gibime geliyor çünkü hiç hatırlamıyorum konuları sonra nasıl yükselebilirim

Başlangıç için iyi git bence kaç grup sınıf yapıyorlar bilmiyorum ama ilk 5gruptan birisine girersin,ben 80le filan başlamıştım

• Dostum ben bizzat fem e gittim gördüklerımı soyleyeyim.İlk basta hocalar baya samimi ilgilenıyorlar.Ama bızım sınıf bıraz dusuktu netler falan bu netler hiç yukselmeyınce ilgi alaka azaldı.Ve baska sınıftan 1-2 arkadasa hocalar özel olarak calıstırabiliriz falan dedıler.(Arkadaslar gelip bize söyledi).Fem in kaynakları cok saglam zaten giden herkez kaynakları ıcın gıdıyor.Gerisi yalan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.