Şimdi Ara

Dershane ne kadar yardımcı olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 22 yaşımdayım.2 yıllık Dış Ticaret mezunuyum.Ancak Dış Ticaret bölümünde kadar iş şartları ve maaşı iyise de ilgi ve merak duymadığım için devam etmek istemiyorum.

Okumak istedigim bölüm jeofizik mühendisliği.Bu bölüm MF4'den alıyor.
    E tabi haliyle fizik matematik kimya biyoloji gibi dersleri de bilmek gerekiyor.
    Ancak Matematikte çok zayıfım.Fizik,kimya,biyoloji hakkında bilgim 0 ve temelim bile hiç yok.

Kendi kendime bir program yaparak çalışabilirim diye düşündüm ama kendime güvenemiyorum.Tekrardan dershaneye gitmek istiyorum.
    Bu yüzden kafamdaki sorulari netleştirmem gerekiyor.Lütfen tecrübeliler veya fikir sahibi olanlar aydınlatabilir.
    1-Dershane benim temeldeki eksiklerimi tamamlayabilir mi?
    2-Dershane beni temel bilgiden ileri bir seviyeye 1 senede MF'den 350 puana kadar başarılı yapar mı?

Tabi burada bana da büyük yük düşüyor.Çok çalışırsam ki yapacağıma inanıyorum, yaparım.

Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 senede o puanı yapamazsın

• Açık liseye başla 1. Siniftan

• 250 - 300 arasi yapilabilir. Jeofizik zaten cok puan istemiyor. Hayli hayli kazanirsin ama kesinlikle tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceryan Muhendisi

250 - 300 arasi yapilabilir. Jeofizik zaten cok puan istemiyor. Hayli hayli kazanirsin ama kesinlikle tavsiye etmem.

Neden tavsiye etmezsiniz hocam? İs olanaklarinin kisitli oldugunu biliyorum, baska ne gibi sikintilari var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

quote:

250 - 300 arasi yapilabilir. Jeofizik zaten cok puan istemiyor. Hayli hayli kazanirsin ama kesinlikle tavsiye etmem.

Neden tavsiye etmezsiniz hocam? İs olanaklarinin kisitli oldugunu biliyorum, baska ne gibi sikintilari var?

Hocam o puana daha iyi muhendisliklere gidebilirsin. Elektrik-elektronik-makina-insaat gibi

• quote:

quote:

quote:

Hocam o puana daha iyi muhendisliklere gidebilirsin. Elektrik-elektronik-makina-insaat gibi

Olabilir ama saydıgınız bolumlere ilgi ve merak duymuyorum hocam, isterse tıp olsun ama ilgim yoksa gozumde 0. İstedigim bolume ilgi duydugum icin okumak istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Olabilir ama saydıgınız bolumlere ilgi ve merak duymuyorum hocam, isterse tıp olsun ama ilgim yoksa gozumde 0. İstedigim bolume ilgi duydugum icin okumak istiyorum

Tabi hocam hangisini seviyorsaniz onu yapin. Merak etme rahat yaparsin. Duzenli ve ski calismayla hallolur o zaman

• Dershane bosa para ancak arkadas çevresi kazandirir her zaman tam verim alamazsın intenetde zaten anlatan hocalar var farki olmaz buyuk para baymaya gerek yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.