Şimdi Ara

Dershane hocasına verdiğim ibretlik ayar!(BUGÜN yaşandı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar olay bugün saat 3 sularında yaşandı;

3.derse girmiştik derste Tarihti.Hoca inkılap tarihini anlatıyordu,konu anlatımı bitti dershanelerin kapanması-kapanmaması hakkında görüşlerimizi söylüyorduk sıra sıra.Bana geldi sıra ben kapansın hocam dedim işte bayağı bi tartıştık dersin bitmesine 5 dk falan kalmıştı canımı sıkıldı artık başka bişeymi var bilemem sıradaki şişeyi aldı ergenler gibi şişeyi döndürüp kapagını fırlatırlarya hah onu yaptı ama bana bakarak bana nişan alıyordu.Bende tahmin ettim öylece durdum korkmadım buda patlattı şişeyi Allah'tan kimseye gelmedi.Hocam dedim bir soru sorabilir miyim,hocada buyur sor dedi.Dedim ' Hocam Allah korusun o kapak birinin gözüne gelse müdüre ne diyecektiniz,en önemlisi ailesine ne diyecektiniz dedim. Allah'ın işi bu gözede gelebilir ''göze''de dedim(göz dedim yani t lisini değil :D).Hoca 1-2dk sustu düşündü böyle sonra usulca sınıftan ayrıldı.Tenefüste hocayı dershanede bulamadım özür dilicektim davranışımdan dolayı.

Daha sonda kalbim böyle değişik oldu çok üzüldüm çok sevdiğim bi hocaydı ama öyle sınıftan çıkması çok koydu be abi.Doğru mu yapmışım ne yapmışım ? :( :( Lütfen cevap :(

• Neden Dershaneleri kapatılmasını destekliyorsun ? Lütfen siyaset sokma açıklarken, sadece merak ettim. Bu arada hiçbir parti yandaşı değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne için özür dileyecektin anlamadım? gelip onun dilemesi lazım asıl. saçma sapan bi hareket yaptığı için. kimse aynı düşünmek zorunda değil dershane yi seven var sevmeyen var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muzun içinde gelen böcek -- 30 Kasım 2013; 21:43:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Muslugu.

Neden Dershaneleri kapatılmasını destekliyorsun ? Lütfen siyaset sokma açıklarken, sadece merak ettim. Bu arada hiçbir parti yandaşı değilim

Benim ailemde kapanmasını destekliyor.Yani şöyle diyim ben herkesin eşit olduğunu düşünmüyorum ha özel hastanelerde kapansın fakir gidemiyor zengin gidiyor. Fakir dershaneye gidemiyor zengin gidiyor ee nerde adalet.İşte bende adaletin olması için okullara önem verisin cumartesi pazar hocalar ders versin okulda ama okulu uzak olanları düşünmedim işte onuda Başbakan düşünsün.Ben sadece fikrimi ortaya attım.Benim görüşüm bu ne kadar desteklemesenizde

• quote:

Neden Dershaneleri kapatılmasını destekliyorsun ? Lütfen siyaset sokma açıklarken, sadece merak ettim. Bu arada hiçbir parti yandaşı değilim

ben cevap vereyim para tuzağı + gereksiz

okuyan adam her TÜRLÜ okur kitap var internet var bir sürü kaynak var.

kapatılsın sonuna kadarda destekliyorum.

okulda dersi kaynatıyorlar dersi dinlemiyorlar sonra okuldaki eğitim yetersiz ? ne olacaktı ? dersane gibi etüt saatlerimi olacak ?

tembel herif gidiyor meslek lisesine sonra üniversite peşinde kazanamayıncada suçu okula atıyor.madem üni okuyacaksın gitsene anadolu lisesine fen lisesine

• quote:

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

ne için özür dileyecektin anlamadım? gelip onun dilemesi lazım asıl. saçma sapan bi hareket yaptığı için. kimse aynı düşünmek zorunda değil dershane yi seven var sevmeyen var

Özür dilememin sebebi hocanın o halini görsen sende dilerdin eminim başı eğik sadece düşündü sınıftanda çıkarken ne bilim çok kötü çıktı ya bide en sevdiğim hocalar arasında ama işte bu siyaset aramızı nasıl açıyor görüyorsunuz :S
  • Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre12x

quote:

ne için özür dileyecektin anlamadım? gelip onun dilemesi lazım asıl. saçma sapan bi hareket yaptığı için. kimse aynı düşünmek zorunda değil dershane yi seven var sevmeyen var

Özür dilememin sebebi hocanın o halini görsen sende dilerdin eminim başı eğik sadece düşündü sınıftanda çıkarken ne bilim çok kötü çıktı ya bide en sevdiğim hocalar arasında ama işte bu siyaset aramızı nasıl açıyor görüyorsunuz :S

aslında sevdiklerinle tartışmaya girme bence. ben öyle yapardım açıkcası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre12x

quote:

anladım ancak demek ki o da yaptıgının yanlış oldugunu farketmiş. sen bi saygısızlık yapmadıysan özür dilemene de gerek yok. tartışma ortamını yaratan kendisi. o konuyu soruyorsan, bi kişinin de çıkıp evet kapatılsın deme ihtimalini de, konunun siyasete kayma ihtimalini de göz onunde bulundurman gerekiyor. ama üzüldüyse konuşmayı deneyebilirsin. özür dilemeden.

• quote:

sütten ağzın falan mı yandı neden bu kadar çekiniyosun siyasetten
  • Bu zamanlarda siyaset yapmak bana sakıncalı geliyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

quote:

okulda dersi kaynatıyorlar dersi dinlemiyorlar sonra okuldaki eğitim yetersiz ? ne olacaktı ? dersane gibi etüt saatlerimi olacak ?

tembel herif gidiyor meslek lisesine sonra üniversite peşinde kazanamayıncada suçu okula atıyor.madem üni okuyacaksın gitsene anadolu lisesine fen lisesine

para tuzağı olarak gören adam gelmesin olsun bitsin arkadaşım.kolunuzdan zorla sürükleyip mi dershaneye götürüyorlar sizleri anlamıyorum?Eğer kişi kendine güveniyorsa zaten gitmez dershaneye.Ama ek takviyeye ihtiyacı olan insanlar var.Kendi ağzınla diyorsun okulda dersi kaynatıyorlar.O zaman benim suçum ney eğer adam gibi eğitim görme hakkım elimden alınıyorsa?Yoksa kimse meraklı değil 3-4bin TL para ödemeye dershanelere.Ama günümüzdeki eğitim sistemindeki kesinlikle dershane gerekli diye düşünüyorum ben.(Amacım tartışma yaratmak değil sadece senin ve senin gibi düşünenlerin fikirleri bana saçma geliyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

quote:

Anadolu ve Fen liselerinden denizcilik,endustri,elektrik,insaat gibi alanlara gitmek ne kadar zor biliyor musun sen?

Kendi bolumunde okumadigin icin ek puan vermiyor ygs-lys de.

Meslek liselerinde agir alan dersleri ve staj olunca sinava calismak imkansiz nerdeyse.Verdigi ek puanda en fazla +30 kurtarmiyor.Bu sebepten oturu dershane lazim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.