Şimdi Ara

Dershane Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Lüleburgaz Fen Bilimleri Dershanesi'ne gidiyorum.Şu an hızlandırma görüyoruz.Fakat bu hızlandırmada hiç LYS matematiği görmüyoruz.Daha önce hiç dershaneye gitmediğim için bilmiyorum acaba biz ne zaman LYS konularına başlarız?Sizden istediğim hem bu soruma cevap vermeniz hem de siz dershanede neler işliyorsunuz?

NOT:Eşit ağırlıkçıyım.

• Selam dostum bende 12ye gectim İzmir finale gidiyorum.Bizim dershanede mat bir iki diye ayri ikiside ygs isliyor birde sayilar bolme bolunebilme ekok ebob vs vs isledik ikide carpanlara ayirma oran oranti birinci dereceden denklem problemler falan filan hocama sordum ne zaman lys ye geceriz diye bana dedigi 2ay sonra lys ye gecmis oluruz(tabi bunu yaklasik 2-3hafta once soyledi).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Fearlina

Selam dostum bende 12ye gectim İzmir finale gidiyorum.Bizim dershanede mat bir iki diye ayri ikiside ygs isliyor birde sayilar bolme bolunebilme ekok ebob vs vs isledik ikide carpanlara ayirma oran oranti birinci dereceden denklem problemler falan filan hocama sordum ne zaman lys ye geceriz diye bana dedigi 2ay sonra lys ye gecmis oluruz(tabi bunu yaklasik 2-3hafta once soyledi).

Aynen kardeş bizde de mat-1 mat-2 var bizde mat-2'de çarpanlara ayırma falan işliyoruz.Ama benim merak ettiğim bazıları yazıyor polinom işledik falan diye de dedim bizim dershane mi farklı.
    okulla ilgili acil yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.