Şimdi Ara

DERSHANE FİYATLARI - Resmen Fiyasko - (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
131.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ercans

olur tabi o kadar fiyat bursada zengin züppelerinin takıldığı yerler genellikle bir de öncü olması lazım o tip bildiğim

bursada kültür var adı var istanbul dersanesi var tecrübe olarak ,dil olarak da çok iyidir sınav vb gibi dersanelerde iyidir kişi sayısı 18 i geçmez

öyle deme çoğu olmasada 3 te 1 i maddi durumu iyi ancak yüksek yerleri isteyen öğrenciler var.zaten 2008 kazananlarına bakarsan neleri kazandıklarını görürsün.sadece zengin züppeler gitmiyor.onlar o tempoya dayanamaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madeofhate

quote:

Orijinalden alıntı: ercans

olur tabi o kadar fiyat bursada zengin züppelerinin takıldığı yerler genellikle bir de öncü olması lazım o tip bildiğim

bursada kültür var adı var istanbul dersanesi var tecrübe olarak ,dil olarak da çok iyidir sınav vb gibi dersanelerde iyidir kişi sayısı 18 i geçmez

öyle deme çoğu olmasada 3 te 1 i maddi durumu iyi ancak yüksek yerleri isteyen öğrenciler var.zaten 2008 kazananlarına bakarsan neleri kazandıklarını görürsün.sadece zengin züppeler gitmiyor.onlar o tempoya dayanamaz zaten.

sitelerindede yazmıyor dershane fiyatları birçok dershanenin

• Zafer dershanesine 1.700'e yazıldım. Eskişehir.

edit: ama nisandan sonra sadece sözel ve ya sayısal dersler için bu fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gk190592 -- 25 Temmuz 2009; 12:44:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHKAR_LORD

Ben Ankarada'yım nerdeyse en pahalı dershane 4.000 tL . Siz ordam hemen kaçın

En ucuz demek istedin heralde.
    Pi Dersanesi 8000 , maltepe özel10000 civarıydı.Örnekleri çoğaltabiliriz.Benim aklıma bunlar geldi şimdi.

3.250 ye gittim geçen sene sınav dersanesine abartmaya gerek yok bence , çalışacak olan adan 2 milyarlıkta da çalışıyor 10 milyarlıktada .. Hatta hiç dershaneye gitmeden üniversite kazanan arkadaşlarım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: supersonik

Zafer dershanesine 1.700'e yazıldım. Eskişehir.

İstanbul Zafere 3000'e yazıldım
    4000'den indiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukubi1907

quote:

Orijinalden alıntı: supersonik

Zafer dershanesine 1.700'e yazıldım. Eskişehir.

İstanbul Zafere 3000'e yazıldım
    4000'den indiler

yüzde 25 güzel bir indirim bence

• bu sınıftaki kişi sayısı çok büyük bir etken öğrenim için. Misal izmir fdd'de arkada vardı sınıfta 24 kişi. ben femözeldeydim sınıf 15 kişi ama zaten 10 tanesi yurtışında özelde okucam diye derslere takılmıyordu. Paşa paşa okuduk. Ama herkes ben kadar şanslı olmayabilir...
  • ekol'ün bakırkkoy veya kadıkoy subelerinin ucreti ne kadardir bilen var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moja

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHKAR_LORD

Ben Ankarada'yım nerdeyse en pahalı dershane 4.000 tL . Siz ordam hemen kaçın

En ucuz demek istedin heralde.
    Pi Dersanesi 8000 , maltepe özel10000 civarıydı.Örnekleri çoğaltabiliriz.Benim aklıma bunlar geldi şimdi.

Ablam

Seneye Pi'ye gitmeyi düşünüyorum nasıl bir dershane?

Nerdeyse gitmediğim dershane kalmadı.Pi iyi güzel ama en iyi sınıfının en iyi kazandığı yer hacı ömer tarman and. Lisesi,Kalaba and. lisesi falan.Fiyatları biliyorum ama çok iyi olanları onları zaten kasdediyorsa ucuz fiyat beklemesin.Abimde Nesibe Aydına gidiyordu pazarlıkla 14 bine gitti.Benim dediğim fazla göz önünde olmayan dershaneler.Mesela sınav 2.5 bin,kariyer 2,maltepe 2.1,kampüs 3 bin civarlarında.

• dershaneye ne gerek var bu kadar anlamadım çok bel bağlanmaması gerek dershaneye hazırlanacağınız sene konular bittiyse 300 tane falan deneme çözmeye bakın tamamdır.hem insanın kendi çalışınca konulara kavrayınca hiç unutmuyor.ben sınıf öğretmenliği 3.sınıf öğrencisiyim çukurovada.dershaneye gitmedim.2007 de kazandım 260 gibi bir ham puan almıştım.2 senedirde giriyorum polis akademisi için öss ye EA2 den 250 yi düşmüyorum bu senede öyle oldu.ben bunu konuları kendim öğrenmeme bağlıyorum.dershane biraz daha hazır bilgi olduğun için çabuk unutulabiliyor bilgiler...şimdiden başarılar dilerim herkese...allah yardımcınız olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sierra

quote:

Sınıftan bir arkadasım orda hazırlanmıstı.Verdiğim paraya değmedi demişti sene sonunda.

Sana bir dersane önerecem.Pm den yazarım.Orayada bir bak.Birşey kaybetmezsin.

Hocam Pm in gelmedi : (

Ben moja adlı üyeye yollamıstım.Sanada yolluyorum şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

quote:

Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

quote:

Orijinalden alıntı: Kirk Hammet

Beşiktaş Fen Bilimleri - 4800 indirimli hali.

Lise 4 mü ?

FBM öyle..

Yok ben de aynı yerde aynı dersaneye gidiyorum da ... Benimki sadece 3800

Emin misin? Normalde fiyatı 6000 lira burs felan mı kazandın lise 4 için?

• ben okul indirimidir snav indirimidir derken 300 tl ye kaydoldum anafene
  • Bu dershaneler tutturabildikleri fiyattan öğrenci alıyorlar heralde. Bu durumda da iyi pazarlık yapmak çok önemli sanırım.
    Geçen sene fem'e h.sonu 2200e gitmiştim(ist/avcılar)
    Bu sene final düşünüyorum bakalım bize kaça patlayacak.
  • şahinkaya çok iyi bir dersanedir fakat butik yani özel dersanedir
  • Cemaat dersanalerine gidecek olan arkadaşlar var ise cemaatten bir tanıdık ile 1000 TL 'ye kadar indirim yapabilirler dersane fiyatlarında akıllarında bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Cemaat dersanalerine gidecek olan arkadaşlar var ise cemaatten bir tanıdık ile 1000 TL 'ye kadar indirim yapabilirler dersane fiyatlarında akıllarında bulunsun

şehir bursa mı ?
  • Yarın Final'e gideyim bakayım ne kadar fiyat söylücekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihersoz

şahinkaya çok iyi bir dersanedir fakat butik yani özel dersanedir

Şu "özel dershane" olayını bir türlü anlamış değilim.

Özel olmayan dershane mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

quote:

Orijinalden alıntı: sierra

quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Bu sistemi savunanlara müstehak.

ucu keşke sadece savunanlara dokunsa ( ;

Dokunmaz çünkü bunu savunanların ya dershanesi vardır, ya arkabasının vardır yada kendisi bir yerde öğretmendir özel ders adı altında paraları götürüyordur.

Öyle bir düzen kurmuşlarki , kimse bozamaz. Bizim bütün okul mesela bu işin içinde idi.

Müdür 1500 Tl maaşla Volvo S40 alabiliyordu. İlginç.

Ayrıca işin öteki yanı , dün 30TL diploma parası istediler. Biraz sesimi yükselterek "Niye para istiyosunuz?" dedim. Annem babam kaş göz işareti yapıyo, birde bana kızdılar. "Terbiyesiz" "Şu asiliğini at üstünden"

Olaya bakarmısınız? İşte bu memlekette bu tip YAVŞAK insanlar olduğu sürece ( Şerefsiz, sırıtıyor birde bana ) , ben sesimi yükselttiğim için suçlu SAYILIRIM ancak bunlar sayılmaz. Fakat bunların yaptıkları görülmez.

Bu gün en çok kar edilen sektörlerden biri dershaneler oldu. 3 kuruşa çalıştırdıkları öğretmenleri yeri geldiğinde rahatça kapının önüne koyabiliyorlar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.