Şimdi Ara

Dersanesiz 300 çok mu zor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yukurdada belirttigim gibi bn ygs 3 veya 4 ten en az 300 ve üzeri puan almak istiyorum.Bu puanlar için trk :30 mat:5 sos:25 gerekiyor temelim orta seviye dersane ye gitmiyorum sizce dersanesiz evde internetten videolar sayesinde olurmu ve nasıl çalişmaliyim dersanesiz sanki konular yetişmicek gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dershanesiz, özel derssiz 1kya gireceğim ben

• Bence yaparsın. Tabi yan gelip yatarak olmaz ama düzenli çalışmayla ve internetten konu anlatım videoları izleyerek (örn: şenol hoca) sık sık deneme çözerek daha fazlasını bile yaparsın. Ayrıca mat 5 net demişsin bence kendini bu kadar küçük görme biraz mat çalışmayla rahatlıkla 10 net yapabilirsin.

• İnşallah hocam bize de yardımcı olursanız seviniriz ygs türkçe ve sosyali nasıl çalışıyor sunuz ? Ve deneme leri nasıl yapıyorsunuz dersanesiz deneme alışkanlığı nasıl kazandiniz?

• İnşallah hocam internetten videolar dinleyeceğim türkçe ve sosyal için (Tonguç,Teknofem ) hocam deneme çözmek çok sıkıcı geliyor sizce nasıl alışabilirim dersanesiz deneme çözmeye

• ben evde kendim hazırlanarak 480+ puan alacağım.
  • Dershanenin sağladığı tek şey düzen erken kalkacaksan 9 ay boyunca yol masrafını bile cebe atarsin dershane kendi planını kendi yapamayan kişiler için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HEMŞİRELİK ÇOK MU ZOR??
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PureWhite kullanıcısına yanıt
    Abilere mi gitcen :D

• hayalkurun H kullanıcısına yanıt
    Yoo evde solo

• PureWhite kullanıcısına yanıt
    Hayirlisi be gülüm

• Up

• Disiplinli biriysen ve kendine saygin varsa yaparsin.

• up
  • İlahiyat mi istiyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bak turkce ve sosyalde bise bilmesende yapabiliyorsun calissan bunlari haydi haydi yaparsin temel sadece mat ve fende etkili bence bnmde ygs 1 den bi 290 yapmam lazim

• Arkadaşlar üniversiteyi size dershane kazandırmıyor.
    Dershane rehberlik ediyor ve düzene sokuyor sizi bana göre dershanenin tek avantajı birebir etütleri.
    Düzene kendin girebilirsin rehberlik için bu sitede kaç tane tecrübeli arkadaş var okulda rehber öğretmenin var.
    O puandan çok daha fazlasını yapabilirsin

• Dershaneye gidince yapcağının bir garantisi yok
    Yani gidersen de kazanabilirsin gitmezsende
    Bu sana bağlı

• 300ü sıralama sanmıştım ama ben

• O puanın çok daha fazlasını yapabilirsin 6 ay icerisinde. Sözel dersleri evde çalışmak çok kolay. Rehberliği de foruma konu açarak sağlarsin ben öyle yapiyorum.

Benim hedef mf-3 80k dershaneye gitmiyorum . Çünkü vakit kaybi ve para israfi.

• dershane kim ne derse desin
    zaman kaybıdır ... dershanye giderken yolda harcadığın vakte soru çözersin..
    dershane düzenli ve çalışma isteği olmayan insanlar içindir
    zaten çevrende vardır yıllarca dershaneye gidipte doğru düzgün puan alamayan tanıdıkların..
    bunun nedeni adam zaten ders calışma isteği yok dershanye giderek bunu bir nebza azaltmaya calışıyor ( aile baskısı)
    dershaneye boş yere gitme derim ben..

mezunsan bütün gün senin sabah kalk 10 da güzelce dersa başla aksama kadar ders calış
    ama ağır bir program uygula kendine acımasız ol ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.