Şimdi Ara

Dersanelerdeki yaş sınırı sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce burada bahsettiğim gibi (konularımı hatırlayan arkadaşlar vardır) , 30 yaşında YKS'ye hazırlanıyorum ikinci üniversite için (2008'de 28k ile mimarlık kazanıp bitirmiştim, şimdi hukuk düşünüyorum.)

Bu süreçte çalışmakta zorlandığım için bir disiplin, sorumluluk, düzen oluşması adına dersaneye kaydolmayı düşündüm ancak aradığım bütün dersaneler yaş sorunundan bahsetti. kimi 2000 doğumlulardan öncesini alamıyoruz, kimi 19 yaş sınırımız var vb. şeyler söyledi.

Sizin gittiğiniz dersanelerde daha önce yaşça çok büyük biri var mıydı sınıfınızda ? Bu kural yeni mi geldi?

• hocam dershanedeki hocaların geneli 24-27 yaşında, hem o cıvık ortam size gelmez tavsiyem sizin sınava girdiğiniz donemin aksine artık her dersin videosu youtube da onlarca hocadan var, bunu öncellikle araştırın ve artık çözümlü soru bankaları var yapamadığınız soruları internet sitelerinden veya youtubeden izleyebiliyorsunuz eğer çalışma disiplininizi otutturursanız çok iyi yerlere gelebilirsiniz bu forumda bunu yapan çok insan var; sizin anlayacağınız yöntemler artık çok değişti bilgi herkesin elinin altında kesinlikle youtubeye girin dershanede ayni branştan 3 hoca vardir youtubede 10larca
  • hocam alsalar bile sizin için çok sağlıklı bir ortam olmaz bence. dershanede uçak yapıp uçurduğumuzu hatırlıyorum hocalara falan denetiyorduk. size gelmeyebilir böyle ortamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

hocam alsalar bile sizin için çok sağlıklı bir ortam olmaz bence. dershanede uçak yapıp uçurduğumuzu hatırlıyorum hocalara falan denetiyorduk. size gelmeyebilir böyle ortamlar.
    hocam her ortama uyum sağlarım benim için sorun değil :) önceliğim ders konusunda süreklilik oluşturmak zaten. kenara çekilir dersimi dinler, o tip durumlarda gülüp geçerim :)
  • malesef hocam mezun gruplarına da almıyorlar. ankara'da odtülüler, testfen , matfen, kültür vs aklıma gelen bütün dersaneleri aradım hepsi yaş sınırından bahsetti.
  • Hocam azminize hayran kaldım helal olsun mimarlıkta iş sıkıntısı oldugu icin mi birdaha okuyacaksınız ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    mezunlara alabilirler aslında. kural olacağını zannetmiyorum hiçbir kurum yasal değil zaten kpss kursu olarak açılıyor çoğu. kpss kursuna da her yaştan kişi gelebilir. bence sizi yaşınızdan dolayı almak istemediler -velilerden öğrencilerden şikayet gelebilir diye- bahane uydurup göndermek istediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

mezunlara alabilirler aslında. kural olacağını zannetmiyorum hiçbir kurum yasal değil zaten kpss kursu olarak açılıyor çoğu. kpss kursuna da her yaştan kişi gelebilir. bence sizi yaşınızdan dolayı almak istemediler -velilerden öğrencilerden şikayet gelebilir diye- bahane uydurup göndermek istediler.
    evet hocam sorun yaş zaten. telefonda görüştüm bi de yüzyüze dahi gelmedik ilgililerle. gayet kibar bir şekilde durumu anlattım. mimarlık mezunu olduğumu vs söyledim belki iyi bi intiba oluşur diye. ama yaş konusunda kriterleri olduğunu söyledi hepsi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burslar ve Yaş sorunu?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaşıtınız bir rehberlikçi/hoca denk gelirse ego savaşı verebiliyorlar dikkat etmek lazım

• bu devirde hala dersane hmmm bence evde kutuph calis olmadi ozel hoca tut yapamadigin sorular icin bosa para birsuru ergen cabasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mimarlığı nerde okudunuz hocam

• Çevreci Fotoğraf Makinesi kullanıcısına yanıt
    çukurova
  • hocam dershanedeki hocaların geneli 24-27 yaşında, hem o cıvık ortam size gelmez tavsiyem sizin sınava girdiğiniz donemin aksine artık her dersin videosu youtube da onlarca hocadan var, bunu öncellikle araştırın ve artık çözümlü soru bankaları var yapamadığınız soruları internet sitelerinden veya youtubeden izleyebiliyorsunuz eğer çalışma disiplininizi otutturursanız çok iyi yerlere gelebilirsiniz bu forumda bunu yapan çok insan var; sizin anlayacağınız yöntemler artık çok değişti bilgi herkesin elinin altında kesinlikle youtubeye girin dershanede ayni branştan 3 hoca vardir youtubede 10larca

• Büyük erkekler karıya kıza sarkıyor diye bu uygulama var.

Zaten devirde dershaneye gitmek ağır enayilik. İnternet sayesinde tüm bilgiler her an her yerde elinizin altında.

• Sınıfta 30 yaşında adam istemiyorum bro

• hocam öğrencilere baktıkça iyi bir sınıfta değilseniz siz de gevşiyorsunuz dahası yine iyi bir sınıfta değilseniz hocalar sizden daha küçük oluyor ve konu anlatmaları da eh.
    Siz en iyisi evde çalışın denemelere kayıt olun sadece YouTube'da hem daha çok hoca seçme fırsatınız var hem de dinledikten hemen sonra test çözme fırsatınız oluyor, kitapların da çoğu çözümlü zaten artık, kendi verimli saatlerinizde istediğiniz gibi ders çalışabilirsiniz.

• dershaneye gerek yok en iyi dershane youtube uygulamasıdır.

• Bizim dershanede 28 yaşında biri vardı ama yaşını hiç göstermezdi bir sorun da olmamıştı.
    Geçen seneydi tabi bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.