Şimdi Ara

Dersanede yalniz kaldim acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dersanede 1 aydir yalniz geziyorum herkes birbirini onceden taniyo.
    Zaten cekingenim.

Ne yapacam acil taktik lazım arkdslar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• deneme sonunda ya da sınav sonucu geldiğinde genelde sınıf toplanıp istişare yapar oraya gir ve konuş bence de şu soru zordu sosyali abartmışlar vs. diye.
    Orada birbirlerinin yapamadığı soruları çözerler birinin yapamadığını sen yapmışsan anlat güzelce. Daha sonra yavaş yavaş kaynaşırsınız sınıfta ilgi alanında bir şeyler konuşulduğunda konuşmaya katıl bir fikrin varsa kabaca olmadan ve onlara tamamen zıt düşmeyecek şekilde tartış ve konuş. ortak ilgi alanları ve konuşacak şeylerinin olması insanlarla aranda arkadaşlık kurmanı sağlayabilir.
  • Flanfln F kullanıcısına yanıt
    Ne guzel. Tenefuslerde testlere abanırsın. Ben her tenefus test cozuyodum ozellikle geometri akıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deneme sonunda ya da sınav sonucu geldiğinde genelde sınıf toplanıp istişare yapar oraya gir ve konuş bence de şu soru zordu sosyali abartmışlar vs. diye.
    Orada birbirlerinin yapamadığı soruları çözerler birinin yapamadığını sen yapmışsan anlat güzelce. Daha sonra yavaş yavaş kaynaşırsınız sınıfta ilgi alanında bir şeyler konuşulduğunda konuşmaya katıl bir fikrin varsa kabaca olmadan ve onlara tamamen zıt düşmeyecek şekilde tartış ve konuş. ortak ilgi alanları ve konuşacak şeylerinin olması insanlarla aranda arkadaşlık kurmanı sağlayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana aynısı olmuştu. Bir tenefüste hepsinden çok çekindiğimi kimseyi tanımadığımi söylemiştim :D Sonra onlar benimle konuşmaya başladı zaten. Aynısını yapabilirsin önünde veya arka sıranda oturanlara onlardan çekindiğini söyleyerek başlayabilirsin :D

• nobodymary kullanıcısına yanıt
    Ben sizden çekiniyorum mu diyecek hocam :D

• kimse kimseyi tanımıyordu o zamanlar birlikte takılabiliyorduk şimdi herkes birbirini az çok tanımaya başladı artık bensiz takılıyorlar arkadaş olunmayacak bi kişiliğe sahip değilseniz bir iki kişiyle konuşmaya çalışın sonrası akıp gidiyor zaten.

• Thxarsenall T kullanıcısına yanıt
    Evet :D aslında bunu en başında yapması gerekiyordu ilk gün falan ama söyleme şekli de önemli ben herkes bana bakıyorken yapmıştım :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sigara içiyorsan en kolay sosyalleşme yolu içmiyorsan da deneme muhabbeti yaparsın, çekingenim demişsin yeri geldiğinde en azından 1-2 güzel espri yaparsan ya da ilgi alanlarından konuşursan çağırırlar yanlarına takıla takıla samimi olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.