Şimdi Ara

dersanede sinif yukseldim alisamadim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar lise sondayim ygs hazirliktayim ve okulun dersanesindeyim yaklasik 3 hafta once sinif yukseldim geldigim sinifta gurultu oluyordu arada hoca bagirmak zorunda kaliyordu.ilk ince sevindim ama sonra geldigim sinifta onceki siniftan 3 tane cok sevdigim ve ders anlatisi sayesinde cidden netlerimde yukselme saglayan hocalarim bu sinifa girmiyordu belki alt sinif diye belki hocadan orada daha bi ayrintili ve yavas gidiyorduk ve cok iyi anliyordum ama burda sinifta her konuyu biliyorlar ve hocada onlara uyup cabuk geciyor. Simdi eski sinifima donmek istiyorum ama sinifa yukselenler ve sinifa dusenler eski arkadaslarmis ve sinifts gurultu iyice artmis cok kararsiz kaldim diger sinifa gidip en one otursam dersten verim alirmiyom suan hem motivasyon olarak hemde konu olarak cok dustum. Zaten yukseldigim sinifta eski sinifima gore 1 konu ilerideydiler kaynadi falan onerilerinizi bekliyorum
    Not konu yanlis yere acildiysa ozur dogru yere tasinirsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rehberlik servisi ile konuş onlar halleder.

• Up

• Up

• Nick konu uyumu

• Saol :)

• Kaç yaşındasın ona göre tavsiye vereyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hastayim yatiyorum sorulari aliyim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Subatta 18 olacagim

• rehberliğe gidiyorsun elini masaya vurup ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söylüyorsun sonra moonwalk yaparak yeni sınıfına geçiş yapıyorsun
  • Ben sınıf yükselmek istemiyorum diyceksin bu kadar basit.Üni sınavına hazırlanırken aynı durumdaydım.A işte en inekler b c iniyodu c de zengin züppeler vardı genelde.Ben en çok verimi e sınıfında aldığım için orda sabit kaldım.bazı sınıflarda öğretmenler pasifti bazılarında ise çocuklar şımarık züppenin tekiydi.Kendine uygun sınıfı belirle alt sınıfa düşmediğin takdirde kalırsın orda

• Saolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.