Şimdi Ara

Dersane Tavsiyesi (Mezun grubu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar seneye mezun grubuyla dersaneye gideceğim. istanbul anadolu yakasında oturuyorum. bu aralar aklımda fen bilimleri var. fen bilimleri veya diğer dersane önerilerinizi bekliyorum. teşekküreler.
    not: fem ve final dersanelerine gitmeyeceğim.
    not 2: dersane önerisi bölümünde fazla yorum gelmediği için buraya açtım konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big-Brother -- 17 Temmuz 2013; 16:37:55 >

• aynen bende anadolu yakasında arıyorum ama yorum yazan olmadı hiç koskoca sitede
  • fem final olmasın diyosan fen bilimleri.
  • başka yorum yapabilecek yok mu arkadaşlar?
  • finali ele diyecektim zaten elemişsin
  • fem hariç hepsine gidebilirsin ömrüm boyunca yaptığım en büyük pişmanlıktır. femi düşünenlere de sesleniyorum hayatınızın hatasını yapmayın 1 senenizi heba etmeyin
  • ben feme gittim ders konusunda hiç pişman olmadım. o cemaat konusunda da gelmiyorum diyince peşini bırakıyorlar acaba sana ne yaptılar kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tus dersane tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CosmiC16

fem hariç hepsine gidebilirsin ömrüm boyunca yaptığım en büyük pişmanlıktır. femi düşünenlere de sesleniyorum hayatınızın hatasını yapmayın 1 senenizi heba etmeyin

Femden neden pişmandin?ben de haftaici içim körfez ya da Fem dusunuyoeum da Izmirde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bs35

quote:

fem hariç hepsine gidebilirsin ömrüm boyunca yaptığım en büyük pişmanlıktır. femi düşünenlere de sesleniyorum hayatınızın hatasını yapmayın 1 senenizi heba etmeyin

Femden neden pişmandin?ben de haftaici içim körfez ya da Fem dusunuyoeum da Izmirde

kendi cemaatlerinden olmayan dediklerini yapmayan (zamana aboneydi kurban derileri onlaraydı gonca dergisi vs) sallamıyorlar adeta 2. sınıf insan muamelesi görürsün. hocaları çok kötüdür akıllı tahtadan okumaktan başka birşey beceremezler sene boyunca 7 kez deneme yaptılar (zamana abone değiliz diye herhalde) simetri hariç test kitaplarını parayla aldırıyorlar vs vs. tabi bunlar bursa osmangazi şubesi için konuşuyorum her yer aynı olacak değil ama 3 aşağı 5 yukarı çokta fark olacağını düşünmüyorum seni yönlendirmek gibi de olmasın ama 3 bin tlni ve 1 seneni heba etme derim

• Aman diyim femin mezun grubuna kayıt olma açık liseye geçtiğimden altunizade fem mezun grubundaydım bu sene hiç ilgilenmiyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bs35

quote:

kendi cemaatlerinden olmayan dediklerini yapmayan (zamana aboneydi kurban derileri onlaraydı gonca dergisi vs) sallamıyorlar adeta 2. sınıf insan muamelesi görürsün. hocaları çok kötüdür akıllı tahtadan okumaktan başka birşey beceremezler sene boyunca 7 kez deneme yaptılar (zamana abone değiliz diye herhalde) simetri hariç test kitaplarını parayla aldırıyorlar vs vs. tabi bunlar bursa osmangazi şubesi için konuşuyorum her yer aynı olacak değil ama 3 aşağı 5 yukarı çokta fark olacağını düşünmüyorum seni yönlendirmek gibi de olmasın ama 3 bin tlni ve 1 seneni heba etme derim

Aslında bir kaç tane kötü hoca var. Mesela o diyarbakırlı matematikçi metindi galiba adı, sonra yine öatematikçi Zeki. Ama naci, murat, rexep hoca gibi çok kaliteli hocalar da var. Çalışırsan bu hocalar dersine girer.

• Cosmic aynı şubedeymişiz ben memnundum tam tersine
  • fen bilimleri'ni tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevelry

fen bilimleri'ni tavsiye etmiyorum.

neden kardeş ?
  • bilmiyorum valla okuldan giden arkadaşların çoğuyla konuşuyoduk memnun olan yoktu hiç dershanedekiler keza onlarda memnun değildi. naci hoca çok hızlı anlatıyordu bence iyi değildi murat vardı bi tane espri yapmaktan başka bir cacık bilmeyen recep hoca dediğiniz tarihçiden bahsediyorsanız hayatımda gördüğüm en kötü tarihçiydi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.