Şimdi Ara

Dersane Sınıf Kalabalıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınav dersanesine gideceğim her sınıfta 20 kişi varmış sizce fazla mı *

• Değil ,normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence fazla ben 2 sene önce gittiğimde 10 kişiydik açıkçası ses yoktu seda yoktu
  • İdeal.
  • arkadaşlar öncelikle saolun. bir sorum daha var bu etüt olayı nasıl işliyor. herkes anlamadıgı konu için hocadan randevuu gibi bişemi istiyor
    yanii bire birmi oluyo yoksa normal ders gibimi

ve baya bir sıra olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble48 -- 16 Ağustos 2013; 2:04:50 >
  • Her dersanenin sistemi farkli . Nereye gittigine bagli son sorunun cevabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Her dersanenin sistemi farkli . Nereye gittigine bagli son sorunun cevabi

sınav dersanesine gideceğim sice öğretmen kadrosu falan iyimidir yani işlerini ciddiye alıyorlarmıdır

ve sınav ın sistemi nasıl yarın kaydolacağım pişman olurmuyum acaba
  • sınıf olarak gidersin etud istemeye daha kesin olur. bire birde Anlatır. derse çalışmadan gitme. mesela konu polinomlar sen anlamadın etüd istemeyecek sin evde çalış konulara sonra hoca anlatsın. hiç bişey bilmeden gidersen 2. edut hikaye olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

sınıf olarak gidersin etud istemeye daha kesin olur. bire birde Anlatır. derse çalışmadan gitme. mesela konu polinomlar sen anlamadın etüd istemeyecek sin evde çalış konulara sonra hoca anlatsın. hiç bişey bilmeden gidersen 2. edut hikaye olur.

sınıf olarak gidersin etud istemeye ne hocam 1e1 olarak olmuyomu yada en fazla 3-4 kişi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadrazamın sol şeyi

quote:

sınıf olarak gidersin etud istemeye daha kesin olur. bire birde Anlatır. derse çalışmadan gitme. mesela konu polinomlar sen anlamadın etüd istemeyecek sin evde çalış konulara sonra hoca anlatsın. hiç bişey bilmeden gidersen 2. edut hikaye olur.

sınıf olarak gidersin etud istemeye ne hocam 1e1 olarak olmuyomu yada en fazla 3-4 kişi olur

ışte sınıftan bir kaç kişi ile gidince daha kesin olur. bire birde olur.

• quote:

quote:

quote:

ışte sınıftan bir kaç kişi ile gidince daha kesin olur. bire birde olur.

mesela 3 kişi gittik etüt istemeye. azız diye hepimizi aynı anda yapabilme şansı varmı

• ümraniye sınava 4 sene gittim etütler birebir şeklinde ya da arkadaşınla birlikte alabilirsin istediğin konuyu istediğin saat ve güne randevu alabilirsin rehberlik hocasından alıyosun her etüt 40 dk konuyla birlikte çözemediğin sorular varsa onlara da bakiyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

ümraniye sınava 4 sene gittim etütler birebir şeklinde ya da arkadaşınla birlikte alabilirsin istediğin konuyu istediğin saat ve güne randevu alabilirsin rehberlik hocasından alıyosun her etüt 40 dk konuyla birlikte çözemediğin sorular varsa onlara da bakiyolar.

rehberlik hocasından niye alıyoz branş öğretmeninden almıcazmı yani dersin hocasından
  • quote:

quote:

ümraniye sınava 4 sene gittim etütler birebir şeklinde ya da arkadaşınla birlikte alabilirsin istediğin konuyu istediğin saat ve güne randevu alabilirsin rehberlik hocasından alıyosun her etüt 40 dk konuyla birlikte çözemediğin sorular varsa onlara da bakiyolar.

rehberlik hocasından niye alıyoz branş öğretmeninden almıcazmı yani dersin hocasından

bizde kayıtlar rehberlik hocasında oluyodu ona gidiyosun istediğin saate konuyu ve hocayı yazdırıyosun odasında pano var orda her hocanın kiminle hangi gün hangi saatte etüdü olduğu yazıyo ordan bakıp geliyolar etüte. ama etüdü aldıktan sonra aldığın hocaya dersen hazırlıklı geliyolar o daha iyi oluyo

• hayatının hatasını yaparsın sınav dershanesine gidersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: first of the gang to die

hayatının hatasını yaparsın sınav dershanesine gidersen

niye hocam
  • quote:

quote:

quote:

bizde kayıtlar rehberlik hocasında oluyodu ona gidiyosun istediğin saate konuyu ve hocayı yazdırıyosun odasında pano var orda her hocanın kiminle hangi gün hangi saatte etüdü olduğu yazıyo ordan bakıp geliyolar etüte. ama etüdü aldıktan sonra aldığın hocaya dersen hazırlıklı geliyolar o daha iyi oluyo

en iyisi branş hocasına giderim o yönlendirir beni rehberlikten randevu al der falan filan

• Biz 5 kişi ders işlerdik, GOP Sınav'da.

Ekleme: Ayrıca Sınav dershanesinde iken hiç etüd alamadım, vermediler. Vay efendim neymiş "mezunlara etüd yokmuş". Ulan ben buraya niye 2000 lira para saydım o zaman? Hocaları desen zaten gırgır makaradan başka bir şey bilmeyen, paso trip atan tipler. Dershane demeye 1000 şahit ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 16 Ağustos 2013; 2:32:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Biz 5 kişi ders işlerdik, GOP Sınav'da.

sınıf ve öğretmen bollugumu vardı yoksa öğrenci kıtlıgımı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.