Şimdi Ara

Ders Saydırma ve Yabancı Dil I-II Muafiyet Sınavı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. 2014-2015 eğitim öğretim yılında bir üniversitede şu an kazandığım bölümle çok alakasız bir bölümün 1. sınıfını başarıyla okudum ve bitirdim fakat daha sonra sağlık vs çeşitli sebeplerden dolayı okulu bırakmak durumunda kaldım. Bu sene kazandığım yeni bölümümle ortak dersler yalnızca Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II ve Türk Dili I-II. Ben sadece Türk Dili I-II ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II derslerini saydırmak istiyorum çünkü onlardan AA almışım. İnkılap Tarihi I'i saydırmak istemiyorum çünkü o BB idi. Bu mümkün müdür?

    Bir de ders saydırmak için götürülen onaylı transkriptin açık veya kapalı (zarf içerisinde) olması bir önem arz ediyor mu acaba? Tekrar eski okula gidip kapalı transkript almam pek mümkün değil çünkü. Açık transkript sorun yaratır mı?

    Diğer bir sorum da şu; İstanbul Üniversitesi'nde okuyacağım. Bölümüm hazırlık gerektirmiyor. Yabancı dil I-II derslerinden muaf olmak için sınava gireceğim. Bu sınavdan alacağım sonuç not ortalamamı yani AGNO'yu etkiler mi? Yoksa direkt derslerden muaf olurum ve not ortalamasına etki etmez mi? Etmiyor diye duydum ama bir de size sormak istedim. Bu benim için çok önemli çünkü. Teşekkürler şimdiden.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.