Şimdi Ara

DERS PROGRAMI , DERSLER VE BAŞARI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Söze ilk olarak şöyle girmek istiyorum : inşallah istediğimiz bölümü kazanırız. Ben sürekli farklı farklı konularda konu açmaktansa hepsini bir araya toplayayım dedim , Çünkü ancak o zaman yanıt geliyor ve maalesef bu bölüm gittikçe amaçsızlaşıyor. Bilgi almak için konu açıyorum , sadece kendi mesajlarımla doluyor ve kimse ilgilenmiyor , fakat saçma sapan konu açanların ki hemen ilgi odağı oluyor , bundan benim gibi bir sürü şikayetçidir ve ilgili yerlerede söylüyorum.

Gelelim benim konuma , 2016 üniversite girişli 19 yaşında bir kardeşinizim. Hedefim devlette iyi bir bölüm okumak(kendime göre). Bölüm olarak 2 farklı yer düşünüyorum , biri Gazi Gastronomi diğeri de Uluslararası İlişkiler , hangisi iyi gelirse gideceğim. Çalışma programım şu şekilde : her gün belirlediğim derslerden 1'er konu bitirerek ekime kadar test+ konu şeklinde gideceğim. Tabi ben matematik ve geometride biraz zorlandığım için beni yavaşlatıyorlar. Bu yüzden sizden destek almak için bu konuyu açtım.

Sorularım şu :
    1-Ders çalışmadan sonra ne yapmalıyım ? Akşamları sürekli tekrar yapıyorum.
    2-Matematik ve Geometri için hangi kanalları tavsiye edersiniz ?
    3-Günlük belli derslerden 1'er konu + tekrar + 50 soru iyi mi ? Geliştirmem gerekenler ne olabilir ?
    4-Ts'den ilk 20 bine girmem için nasıl çalışmalıyım. ?
    5-Günlük 5-7 saat aralığında çalışıyorum. Sabah 11-Öğlen 3-4 gibi bitiyor. Fazla mı az mı ?

Şunu da belirtmek isterim , ben üniversite okurken hazırlanıyorum ona göre tavsiyeler verirseniz sevinirim. 13 Eylülde derslerim başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevilenAdam -- 23 Ağustos 2017; 16:48:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence önce kendinizi tanıyın sana fazla olan 7 saat başkasına fazla olabilir veya tam tersi o yüzden sizi bu süreçte sizden daha iyi kimse iyi bir yere getiremez.Bence net odaklı değil yanlış odaklı gidin baktınız yanlışlar azalıyor konular oturuyor doğru yoldasınız demektir baktınız olmuyo farklı yollar deneyin bunlar için en uygun zamanlar,gönlünüzce olsun her şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marylou M kullanıcısına yanıt
    İyi niyetli yorumun için teşekkür ediyorum hocam. Bugün başladım çalışmaya , coğrafyada ilk konuda 2-3 yanlış çıkartınca hemen moralim bozuldu. Geometride zaten yavaş yavaş çözüyorum. Bu matematik ve geometri için hangi kanalları tavsiye edersin ?

• SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Moral bozacak bir durum yok daha çok zaman sıkmayın canınızı,matematik ve geometride pek kanal takip ettiğimi söyleyemem ara sıra hocalara geldik e falan bakıyordum sonra bol soru,daha çok fenlerde kanallardan yararlanmıştım ben

• marylou M kullanıcısına yanıt
    Bende desiğin gibi düşünüyorum. Özellikle geometriden 4-5 ve matematikten 10-15 arası yapabilirsem , benim için muazzam olacak.

• SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    forumda önerilen kanallarla ilgili çok konu görmüştüm bir ara ben onlara da bir bak istersen,zor olanı karar vermek sen de onu yapmışsın zaten bundan sonrası sabırla gelecektir

• frksfa F kullanıcısına yanıt
    O zaman trol konulara alabiliriz seni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başıma gelen , beni başarısızlıga uğratan yerden size tavsiye vereyim ben ettim siz etmeyin . ben her çalıştıgımda 120 130 net gördügümde ygs de dedim oooooh tamamdır koş kafeye nargileye . sınavda sonuç hüsran . asıldım lys ye baktım 345 denemelerinden 60 üstü matlar vs tek sorun fen kalmiş . havalar güzel koş aslancaga. sonuç hüsran . hocam kesinlikle devamlilik saglayin . onun dişinda her gün mutlaka 30 geometri cözün . 10 u üçgen olsun , 10 u karışık , 10 u kare . pratigi bir oturtursanız size kesinlikle diyorum ki soru kacirmayacaksiniz geometriden.
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim sağol. Beni de bir kız mevzusu bir de arkadaş ortamı bitirdi. İş işten geçince anladık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.