Şimdi Ara

DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
76
Favori
6.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hesap çıkacağını düşünmüyorum şahsen yorum olarak hıza bağlı değişimini falan belki sorar.
  • MelihBalikci kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • arşivlerim falan yapılmış onurlandırdınız beni, sağolun var olun..

BU ARADA ATOM MODELLERİ EKLEDİM İYİ ÇALIŞMALAR.if]

EDİT: bilmiyorum çok şey mi istiyorum ama konuma aktif olarak çok ziyaretçi geliyor bir teşekkürünüzü bekliyorum açıkçası, kendimi salak gibi hissediyorum öbür türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jejenum -- 16 Haziran 2014; 21:23:03 >
  • teşekkürler
  • FenBilgini F kullanıcısına yanıt
    rica ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jejenum

işinize yarıyorsa ne mutlu bana
    daha güçlü rakipler olunca yarışın anlamı var falan dermişim

Teşekkürler bizim sınıftaki kızları görsen birbirlerine vermiyorlar notlarını her biri kendi saatlerce uğraşıyor.

Sen cidden 40 senede bir doğan insanlardansın galiba.

Fiziğin diğer konularını da eklersen bekliyorum.

• Sınırların Ötesindeyim kullanıcısına yanıt
    bana da hırs oluyor bir yandan motive ediyorum kendimi forumun içinde aktif olmak iyi yani faydam dokununca da seviniyorum bilmiyorum belki ben tuhafım.
    çok fazla vaktim yok ama boş kaldıkça güncel tutacağım. forum biyoloji notları açısından zengin galiba fiziği kapatmayı denerim ben de
  • quote:

bana da hırs oluyor bir yandan motive ediyorum kendimi forumun içinde aktif olmak iyi yani faydam dokununca da seviniyorum bilmiyorum belki ben tuhafım.
    çok fazla vaktim yok ama boş kaldıkça güncel tutacağım. forum biyoloji notları açısından zengin galiba fiziği kapatmayı denerim ben de

Hocam zaten aslolan bu. Milletimizin geleceği için paylaşmalıyız.

Bildiğini bildirmemek ne kötü haldir. Zaten herkes böyle düşünse düşmanlık kalmaz ortada herkes bir yerleri kazanır ama daha önemlisi memleket kazanır.
  • Sınırların Ötesindeyim kullanıcısına yanıt
    hiç o kadar kapsamlı ve pozitif düşünmemiştim.
  • Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pantags38 P kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • quote:

Lys'n nasıldı? Onca not paylaştın sevaba girdin, çözmüşündür eminim
    Ben de "bu soru ne zaman gelecek gelmesin ya" diye bekliyorum
    açıkçası çok istediğim gibi olmadı dünyanın en panik insanıyım. ağlaya ağlaya sınava girdim.
    40+ mat 20+ geo yaptığıma emin gibiyim ama ne kadar üstü olur bilemiyorum bir tahminim yok dfdeki sorulardan da uzak durmaya çalışıyorum fene odaklanmak için.
    umarım sizin de iyidir
  • quote:

Ben de "bu soru ne zaman gelecek gelmesin ya" diye bekliyorum
    açıkçası çok istediğim gibi olmadı dünyanın en panik insanıyım. ağlaya ağlaya sınava girdim.
    40+ mat 20+ geo yaptığıma emin gibiyim ama ne kadar üstü olur bilemiyorum bir tahminim yok dfdeki sorulardan da uzak durmaya çalışıyorum fene odaklanmak için.
    umarım sizin de iyidir

yok ya, integralde telaş ettim yetişmedi. 35-40 arası bir şey bekliyorum, muhtemelen 35 gelecek ama hayırlısı.

Fen iyi geçerse(+20) hedefime ulaşıyorum o yüzden pek bir önemi yok, hala umut var.

ek: 40+ ise iyi, çoğu 96'lıdan 35-40 arası duydum çünkü. Sıralamada baya yükselirsin 42-43 falan yaparsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 16 Haziran 2014; 23:01:48 >

hedefini merak ettim? :)
  • jejenum kullanıcısına yanıt
    Hacettepe, olmadı Marmara Bilgisayar
    inşallah olur gönlündeki yer
  • jejenum kullanıcısına yanıt
    inşallah bakalım
  • quote:

Genel olarak hep not çıkararak çalıştım bir sene boyunca.
    Kimya dışında her fen dersinin notlarını çıkardım boşa gitmesin diye sizlerle paylaşmak istedim.
    Vaktim oldukça parça parça ekleyeceğim istek olan konulara öncelik verebilirim.

[b]ALKANLAR
    -DİĞER ORGANİK NOTLARI İÇİN MESAJ ATMAYIN LÜTFEN ÇÜNKÜ HENÜZ ÇIKARMADIM-

DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ-

-DALGALAR PART 1-

DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ-

-DALGALAR PART 2-

DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ-

-ATOM MODELLERİ PART 1-

DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ-

bu notlar bı erkegınse kafamı kesıcem..

edit: ojelerı yenı gordum ama demıstım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canı Sıkılan Adam -- 16 Haziran 2014; 23:36:17 >

• hepsini bir klasöre atıp yandexe veya başka yere upload edebilirmisin ..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.