Şimdi Ara

DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
76
Favori
6.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genel olarak hep not çıkararak çalıştım bir sene boyunca.
    Kimya dışında her fen dersinin notlarını çıkardım boşa gitmesin diye sizlerle paylaşmak istedim.
    Vaktim oldukça parça parça ekleyeceğim istek olan konulara öncelik verebilirim.

[b]ALKANLAR
    -DİĞER ORGANİK NOTLARI İÇİN MESAJ ATMAYIN LÜTFEN ÇÜNKÜ HENÜZ ÇIKARMADIM-

DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ-

-DALGALAR PART 1-

DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ-

-DALGALAR PART 2-

DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ-

-ATOM MODELLERİ PART 1.-

DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ-

MODERN ATOM TEORİSİ

DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ-

KARIŞIK PRATİK NOTLAR.
    Linkten rar şeklinde indirebilirsiniz.

https://www.sendspace.com/file/va9f2r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jejenum -- 19 Haziran 2014; 18:17:19 >

• Eline yüreğine sağlık kocaman bir teşekkür ediyorum şimdiden Allah istediğin bölümü hakkında hayırlı kılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: jejenum

Genel olarak hep not çıkararak çalıştım bir sene boyunca.
    Kimya dışında her fen dersinin notlarını çıkardım boşa gitmesin diye sizlerle paylaşmak istedim.

-ÖZEL GÖRELİLİK RÖLATİVİTE-

DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ- DERS NOTLARIM -KARIŞIK PRATİK NOTLAR EKLENDİ-

Bunlar el yazısı değil de bana :O

çok güzel hazırlamışsın çok teşekkürler

• Noel Babanın Babası kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hepimizin inşallah
  • harikasın :))
  • tesekkürler.. fotosentez solunum eklersen cok sevinirim
  • Forum daha da çok sevmeye basladim.Adamsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ders çalışmak için playlist
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xyz22 kullanıcısına yanıt
    El yazısı yahu abartılacak bir şey yok sanki, sağol yine de beğenmene sevindim.

Arkadaşlar bir de ben forumda yeniyim yeni not eklemek istediğimde ilk mesajı düzenlemem mi daha iyi olur yeni mesaj atmam mı yardımcı olursanız sevinirim.
  • bende yeniyim ama konuyu güncellemen daha iyi olur bence
  • mysteryasl M kullanıcısına yanıt
    Tamam yardımın içinde teşekkürler solunumu çekiyorum hemen.
  • El yazını görünce okuyasım geldi valla Eline sağlık.

• quote:

Tamam yardımın içinde teşekkürler solunumu çekiyorum hemen.

Fiziğin son bolumu varya birsuru formül olan sözel kisim orayi cekersen sevinirim

• ben tesekür ederim :)
  • quote:

Genel olarak hep not çıkararak çalıştım bir sene boyunca.

-ÖZEL GÖRELİLİK RÖLATİVİTE-

eline sağlık devamını bekliyoruz

• Dostum fizikte elektrik-manyetizma, optik, dalgalar konularini atarsan sana taparim.

• Eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: tparker9

Dostum fizikte elektrik-manyetizma, optik, dalgalar konularini atarsan sana taparim.

Bu arkadaşa katılıyorum tapmam ama çok büyük dualar ederim :))

Fiziğin sözel bölümü ve optik-dalgalar bunlar olabilir hocam
  • Ellerine emeğine klavyene yazına sağlık.Aradığım kan bulundu valla.Yazıda süper anlaşılır çok iyi oldu.Çok teşekkürler :)
  • bizim sitenin CEO su beyler :))
  • Eyvallah kuzen saolasin çok güzel :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.