|
Merhabalar , ara sıra aklıma takılan konuları bu bölüme açıyorum zaten , bilgili arkadaşlar yardımcı oluyorlar. Düzenli bir şekilde çalışmaya başladım ve 12-13 ay bunu sürdürmem gerek ve tekrar sistemi çok önemli sanırım. Belli bir noktaya kadar tekrar için denemeler üzerinden gidilebilir ama konu eksiğim çok fazla olduğu için Matematik ve Fen derslerinde denemelere başlamam baya zaman alacak. Konuları unutmamam ve ondan da önemlisi her konuyu YKS düzeyinde hatırlayıp , o konuda kalemimin sıcak olması lazım. Geometri ve Matematik olarak açıp notları okumak mükemmel bir tekrar sağlamaz diye düşünüyorum , açıp arada bir soru bankasından soru çözmek mantıklı geldi , onun dışında Geometri , Problemler vs. rutinleri var. Soru Çözüm videoları , bir soru-yorumlar , ispatlar filan bir şekilde aklımda kalır ama daha da spesifik birşeyler arıyorum kısacası bir düzen istiyorum. Fen alanında özellikle düşündüğüm Biyolojiyle ilgili birkaç birşey var : Biyoloji çalıştığım günün akşamı mutlaka tekrar yapmayı düşünüyorum , bilgiler beyinde en verimli uyku zamanında öğreniliyor bilime göre. Ayriyetten yine açıp PDF'leri okumak ve pek çok YouTube kanalı genel tekrar videoları yayınlıyor bunlardan yararlanabilirim sanırım. Fizikte de belki notları daha detaylı yazıp notlara Matematiğe göre daha önem verip yine soru bankası ağırlıklı bir tekrar yapabilirim sanırım. Kimya çok basit dedi herkes biraz içine girince piyasanın harbiden evet , basitmiş. Onda genel olarak aç , oku , soru çöz mantığı yeterli olur sanırım. Evet , güzel bir sistemi olduğunu düşünüp paylaşmak isteyen veya aklında birşeyler olup önerebilecek insanları bekliyorum. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı