arkadaşlar ben kafayı bozdum yarın sınawım var çalışmam saat 1 olur uyumam 5dk daha oynim derim yarım saat olur ekran kartlarıylada kafayı bozdm pcyi açınca direk ekran kartlarına bakıyom gelişme varmı diye alıp kurtulucam inşallah o iide şu dersler çok kötü ya geometriden 0 ALDIM!!!! ne yapabilirim dersin başına oturim test felan çözim diyorum olmuyo içimden hiç gelmiyo sonra yaparım diyorm kendime
up önerileri bekliyorum bu hastalık gibi şeyden kurtulmuş kendini kontrol edebiln arkadaşlarımızıda bekliyorum ...
quote:Orjinalden alıntı: alpello pcyi kaldırmakta istemiyorum yaaaaa o benim ilk aşkım benimkilerde bugün kaldırmışlar bilgisayarı geldim ev boştu bende gittim televizyonu kaldırdım televizyonsuz 2 saat dayanabildiler
eskiden banada bilgisayar yasaklarlardı baktılar yasakkende yapcak bişi buluyorum artık bişi demiyolar
quote:Orjinalden alıntı: volkan... quote:Orjinalden alıntı: alpello pcyi kaldırmakta istemiyorum yaaaaa o benim ilk aşkım benimkilerde bugün kaldırmışlar bilgisayarı geldim ev boştu bende gittim televizyonu kaldırdım televizyonsuz 2 saat dayanabildiler süper bende denicem öss zamanı
quote:Orjinalden alıntı: mert_961 quote:Orjinalden alıntı: volkan... quote:Orjinalden alıntı: alpello pcyi kaldırmakta istemiyorum yaaaaa o benim ilk aşkım benimkilerde bugün kaldırmışlar bilgisayarı geldim ev boştu bende gittim televizyonu kaldırdım televizyonsuz 2 saat dayanabildiler süper bende denicem öss zamanı bence öss de deneme sonucu kötü olabilirbaşını taşlara vurmayasın