Bildirim
Ders çalışmak ve yalnızlık

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı Onunla Şimdilerde Beraber
Uyanıyoruz. Her Yeni Güne İki Yalnız, Şarkılar Yazıyoruz... Yorgunuz., Çok Yorgunuz...
Şimdi anlamıssındır yalnızlığın ne demek olduğunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kalabalığın içinde yapayalnız hissetmektense
Dünyanın bir ucunda tek başımayım
Kir göstermeyen renkleriniz sizin olsun korkmaktansa
Bulanıklığın tam içinde bir başımayım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 3 yıldır açık lisedeyim, zamanında iyi bir lise kazanamadım, o zamandan beri açık lisedeyim, okula 3 hafta gittim sadece, sonra tekrar açığa geçtim.
Zamanla alışıyorsun, arada gerçekten kötü hissediyorum hiçbir arkadaşım olmadığı için, yıllardır kimseyle görüşmedim, en büyük aktivitem tek başıma gezmekti.
Bizim gibilere yalnız olmak zarar veriyor, fakat hiçbir seçeneğimiz yok, şu anlık en iyi seçeneğimiz ders çalışmak, evet, halihazırda soyutlanmış haldeyiz, çalışmasak ta bir şey değişmeyecek, eğer çalışırsak ders ile başbaşa olduğumuz için hayallerimizi gerçekleştirebiliriz, hiçbir aktivitemiz olmadığı için tam verim alabiliriz.
Hem şu an yalnızız diye hep yalnız olmayacağız, iyi bir üniversite kazanırsak kral bir ortamımız olur, iyi ki zamanında yalnızmışım da çalışmışım deriz. -
Ben de aynı şekilde çalışıyorum çevrede gidilcek yerlerde sıkıntı kendim ne kadar yapamasamda bana yürüyüşe gitmemi söylüyorlar sürekli belki sen de işe yarar ya da odan dışında çalışmayı dene hep odanda çalışma mutfağa falan git bazen orda çalış ya da sakin bir kafe varsa oraya git çalışmaya arada
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam arada kütüphaneye falan git. Etrafın kalabalık olunca ve herkes ders çalışınca kendini biraz daha iyi hissedersin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Zirvedekiler her zaman yalnızdır reis SABRET
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X