Şimdi Ara

Ders çalışmak isteyen gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 470 puanla iyi bir Anadolu lisesine yerleşmiştim. Her şey bu zamana kadar güzel giderken liseye uyum sağlayamama ve bazı sorunlar nedeniyle ilk yıl berbat sonuç ikinci yıl bi daha da berbat bi sonuçla Afyon kocatepe Üniversitesi Matematik Öğretmenliğine düştüm.

Şu an nereye geldim ben ayaklarındayım. Yurt üniversitenin karşısında ama her yer inşaat burada nefes almıyoruz toz yutuyoruz resmen. Evde mis gibi 20 mbit internet varken burada 5 mbit internetle idare ediyoruz o da arada bi gidip geliyor. Yurttaki yemekler zaten rezalet yemekhane sinek dolu. Spor salonu demişler 2 tane alet var onlarda bozuk. Çamaşır desen paralı o da ki tozun içinden geçiyoruz her gün. Yurtta tv desen normal belediye anteninden var ligtv filan yok.
    Yurtta gece horlayan da oluyor yatak desen taş gibi sert. Doğalgazlı filan yok burada kömürle ısıtma var. Yerler tozlu filan
    Tuvalet desen sifon bozuk. Duş şeyi bozuk. Eğlenecek gezilecek yer yok. Allah kahretsin kısacası. Keşke aklım olsaydı da eşek gibi çalışıp kendi şehrimde bi bölüm kazansaydım....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen bu sabah bölümümde 45 kız 12 erkek var diyen eleman değil misin? daha ne istiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

sen bu sabah bölümümde 45 kız 12 erkek var diyen eleman değil misin? daha ne istiyon

Abi yarın ss de atayım. Kızlar kapalı %80i ve öyle sevgili olmaya niyetli tiplerde değil. Afyonda sevgili yapsan nerede gezecen kızla düz ova bozkır arazi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gardaş ben napam 48 erkek 14 kız kişi başına çeyrek kızdan az fazla düşüyor :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.