Şimdi Ara

Ders çalışmada düşüş yaşayan kaç kişiyiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son hafta diye stres mi yaptım nedir artık çok boşluyorum şu sıra. Eski performansım yok. Benim gibi olanınız var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamen biraktim diyebilirim hedefler de git gide dusuyor

• vallahi benimde aynı ya ne yapıcam hiç bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: StresBuyuk

Tamamen biraktim diyebilirim hedefler de git gide dusuyor

Aynen hocam niye böyle sence ? Tüm sene çalıştıktan sonra en çok kasmamız gereken dönemde böyle boşluyoruz. Sıcaklar da öyle henüz gelmedi. Sebebi ne bunun..

• beni de yaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çalışıyorum son hafta diye bırakmayın sonra çok pişman olursunuz ben ygs de yaptım o hatayı çok kötü sonuçlar doğurdu itüye gitmek varken şimdi çok zor görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • loftyrant kullanıcısına yanıt
    Benim eksik konum var cografyadan digerlerini de nasilsa biliyorum eksikleri tamamlayamam dusuncesindeyim ve artik cok bunaldim siz de bunlari yasiyor olabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deneme çözüyom bi dergileri bitireym diyorum hemen uykum geliyo mevsim yorgunlugu çöktü üstûme gene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bnde öyleyim

• ben de çok düşürdüm mat denemelerim de gittikçe düşüyor napcam bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: loftyrant

Son hafta diye stres mi yaptım nedir artık çok boşluyorum şu sıra. Eski performansım yok. Benim gibi olanınız var mı ?

3aydir masa basina oturamiyom gecmis olsun bana

• yaz beni de
  • Son günden bir gün önceye kadar durmak yok full time lys kasıyoruz yoksa hedef filan elimizde kalmaz son hafta performans düşerse gerçek lys denemesindede performans düşüklüğü yaşarsınız kesinlikle tecrubem var bu konuda isteye bıraksın sınavda görüşürüz
  • 2 aydır çalışamıyorum. Hedefler de yüksekti ama her gün düşüyor. Hedefim birkaç sene önce ODTÜ Makine müh'dü bunun için de bayağı çalışmıştım ama 12. Sınıf başlarında her şey değişti zamanla hedefler düşmeye başladı. Birileri tavsiye versin bana bu sene hedefim 30000 yapmak. Eğer yapamazsam seneye olur mu seneye yine ygs lys olacak mı? Bir de kimileri 2. Sene girme yine aynı puanı alırsın demişti. Bu doğru mu?

• bitti zaten bu saaten sonra bişi olmaz :D
  • resmen stresten sorulari cozemez oldum. Bir deneme yapiyorum sonrasi bos geciyor ama calismaliyiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.