Şimdi Ara

ders çalışma isteği nasıl gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mezun olanlar 12.sınıflar falan nasıl çalışmaya başladınız başladıktan sonra devamı geldi mi ?

• Hedeflerin doğrultusunda ilerlemek senin elindedir. Bu konuşmayı motivasyon konuşması olarak al. Geleceğini, yapacağın mesleği ve hayatındaki insanları etkileyecek bir kuruma adım atarken hedeflerin için daha dikkatli, ısrarcı ve iyimser olmak zorundasınız. Yani hedefler doğrultusunda şekillenen yaşam için her şeyini ortaya koy ki pişmanlık duymayasın. Ailen, çevren ve akrabaların için değil bu hedef. Sadece senin için. Ve sen bu hedefe ulaşmak için tüm emeğini ortaya koymak zorundasın. Ve bunu yapacağına canı gönülden inanıyorum kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 1 Ağustos 2018; 3:31:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir sey yok, belki motive edebilirsin kendini ama o da kısa sürede geçer, tek şansın disiplin yada hayatını ders çalışmayacağın bir şekilde yaşamak.
  • saolun hocam
  • Bende yasama istegi gelmiyor adam burada ders calisma istegi ne zaman gelir yazmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Önce güldüm sonra üzüldüm

• fabrikada işçi olarak ay sonunu getirmeye çalışan , çocuklarına istediği şeyleri alamayan, fakir bir adammı olmak istersin

düzgün bir mesleğin düzgün bir hayatın olmasınımı istersin

1 sene sıkı çalış 25-30 sene amelelik yapma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel

• tyt ayt forumuna yazsan bu konu şu an 20 sayfa olurdu
  • Ben de şu an bir sınav öğrencisiyim ve ailem zengin bir aile değil ve benim ilk senede kazanmam lazım çünkü ailem bu şekilde karar verdi çünkü durumları yok

Bunu niye anlattım çünkü motivasyon bir yere kadardır güzel kardeşim başlamak için doğru zamanı bekleme şimdi başla beni de motive eden bir şey yok aslında tam tersine strese sokan bir sürü şey var herkesin kendine göre bir zorluğu var o yüzden bunu bir deniz dalgası gibi görmelisin bazen çok küçük bir dalga bazen kıyıya tam vuran bir dalga derttaş her gün deli gibi çalışmana gerek yok bir gün az bir çok çalışırsın ama önemli olan bunu sürekli olarak yapabilmek

HAYATINDA BAŞARILAR DİLERIM 😏😏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hangi derse çalışman gerek? sayısal ise müzik eşliğinde çalış.

odana çekidüzen ver gereksiz herşeyi kaldır.ışık alan odada cam kenarına masa kur.bol su iç iyi hissettirir.aklına geliyorsa asıl 31çek öyle derse otur.atıştırmalıklar sallama çay gibi pratik şeyler de yap. odanı güzelleştir.derle topla düzenle. hoşlandığın şekilde yap. gereksiz ıvır zıvır dikkat dağıtıcı şeyler olmasın.çiçek koyabilirsin bir iki saksı.geceleri aydınlatmayı azalt göz yormasın böylece.sessizlik şart. arada odayı havalandır ve balkona hava almaya çık

• gelmesini beklersen çok beklersin,çalışkanlığın buna ihtiyacı yoktur.

cesaretin korkusuzluğa ihtiyacı olmadığı gibi,korksan da bir şeyleri yapabilmektir cesur olmak,o biçim.
  • Bakış açın bu olursa hiç bir zaman gelmez. "İstek" dediğin kavramı kendiniz yaratıyorsunuz. Dersleri hayatınızın bir parçası olarak görmeli ve zevk almaya bakmalısınız. Soruları çözebildiğini; arkadaşlarından sıyrıldığını hissettiğin zaman artık "istek" arayışında olmadığını zaten görürsün .

Sıralamalar geldiğinde "ne b*k yiyeceğim şimdi" diye düşünmektense oturun düzgünce çalışın. Artık nerdeyse her ilçeye üniversite açıldığını ve her bölümden yığınla mezun olduğunu düşünüp bu kalabalıktan sıyrılmaya bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih uçan -- 15 Ağustos 2018; 3:16:50 >
  • 1. Bir amacın vardır o zaman çalışma isteği kendi gelir zaten

2. Dersler senin için çalışılması gereken, sonra unutulacak şeylerden ziyade bilimdir, konuları bilimsel olarak mantığıyla, gerçek anlamlarıyla öğrenirsin o zaman ders çalışmak zaten zevkli, merak uyandırıcı bir şeydir sıkılmadan çalışırsın.

ikisi de geçerliyse yorulmadan, bunalmadan, gözün kapalı derece yapiyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graviton G -- 15 Ağustos 2018; 6:34:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.