Şimdi Ara

ders çalışma için gürültü azaltıcı kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar burada eskiden bu konuda tavsiye istenmiş ama konu bayağı bir eskiydi ben de yeniden açtım,

Ne yazık ki sessiz bir ortamda ders çalışma gibi bir imkanım yok, evde 2 oda ve bir salon oturuyoruz 2 oda yanyana ve salona bakıyor diğer odadaki konuşmalar ve tv sesleri beni rahatsız ediyor, bulunduğum odada bir şey yok ama sesler rahatsız ediyor kapıları kapatamıyoruz çünkü salondaki soba 2+1 i ısıtıyor, üniversitede iken bi ara kütüphaneye takılmıştım, oradaki sessiz bir ortamda çalıştığım 2 saatlik çalışma normal ortamdaki 8 saatlik çalışmaya eşdeğer,

onun için sessizlik sağlayan veya gürültüyü olabildiğince azaltan kulaklık arıyorum, kullanan veya araştırmış olanlar varsa bi yardımcı olsunlar, kulaklık içi tıpa şeklinde olanlar beni rahatsız ediyor ve hemen kirleniyorlar bana dışkulağımın içinde kaldığı büyük kulaklı arıyorum, kullanan veya deneyenler varsa size zahmet...

şimdiden teşekkürler

• abi sen misin?
  • Altıpatlar kullanıcısına yanıt
    yok değilim
  • Şantiye kulakları var
    Onun harici gürültü engelleyici kulaklıklar vardır bunlardaki amaç dış sesleri müzik dinlerken engellemesi dir yani müzik dinlemeden sesi engeller mi bilemem ama başka arkadaşlar yardımcı olabilir umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikrofon ses düzeyi çok az
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.