Şimdi Ara

Ders çalışma bağımlısı nasıl olunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
3
Favori
4.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ders çalışmayınca istiyorum ki elim ayağım titresin, nefes bile alamaz hale geleyim. Günde 7-8 saat dozumu almadan rahatlamayayım tıpkı malum iş gibi uyuşturucu gibi midye gibi bağımlılık yapsın istiyorum, çok mu şey istiyorum sorarım size?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eksik konularını veya günlük hedeflerini yaz bir kağıda karşılarına boş kutu yap amacın gün sonunda o kutuları boyamak olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖSYM Sekeri

eksik konularını veya günlük hedeflerini yaz bir kağıda karşılarına boş kutu yap amacın gün sonunda o kutuları boyamak olsun

O tür bir şey denedim geçen haftalarda, haftalık olarak günde 12 kutu. 12x8 şeklinde,. %40'ına yakını boş geldi

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    edit: gider ayak atmasinlar içeri daha ygs giricez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1st rainbow letters -- 15 Eylül 2016; 13:37:27 >
  • Tek odağın ders olmalı , profesyonel şekilde ders çalışmalısın zaten bağımlı oluyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ketronx1453

Sirf kendi kalitemde görmedigim insanlarla ayni ortamda bulunmamak için ders çalisiyorum. Hiçbir sey için çabalamayan koyun gibi güdülmeye müsait olan bir insan olmak istemiyorsan ders çalismalisin. Ülkesini, ailesini seven herkes ders çalismali. Hedef göstermeyecegim ama bizim gibi çocuklarin giremedigi her yere bunlar bizim hakkimizi çigneyerek giriyorlar. Bu durumun böyle olmamasi için önce kendin bilinçlenmelisin, toplumu bilinçsizlestirmeye çalisiyorlar ama sen, ben bilinçlenirsek bir gün bilinçsiz olanlar azinlikta kalacaklar

Bu benim için yeterli bir motivasyon. Hedef ust seviye olsun, orta seviye olsun her sey için geçerli. Sen giremezsen onlarin çocugu girecek. Kutucugun ag? Kendini layik gördügün sey bi komure, makarnaya tav olmak olmasin o yüzden ders çalis

Koyun olmamak için tek yolun ders çalışmak olduğunu sanmıyorum, kişi kendini geliştirerek, okuyup öğrenerek de bilinçli olabilir ama ezberci sistemi takip ederek ancak sürüden olabilir farkında olmadan. Yazar eser ezberlemenin ya da logaritma çözmenin zihniyeti aydınlattığını pek düşünmüyorum. Diyeceksiniz ki sistemden çıkabilmek için sistemin içinde olup sistemi yenmek gerekir. İyi hoş da üniversite mezunu olunca sana Bulunmaz hint kumaşı gözüyle bakmıyorlar ki, aksine yobazlar sürüsü tarafından düşman gözüyle bakarlar ve bir tartışma ortamında yine galip gelmek imkanın yoktur onlar için. Sadece son seçim sonuçlarının aklıma gelmesi bile motivasyonumu engelliyor.

edit: ban yemeyek daha forumdan pdf arakliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1st rainbow letters -- 15 Eylül 2016; 13:38:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜNDE BİR DERS ÇALIŞMAK ~
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ÖSYM Sekeri kullanıcısına yanıt
    fazla çocukça :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetİnsancıl

Kitapları seversen ders çalışasın geliyor.O mis gibi kokan güvenderleri,daha acımsı kokan Femleri,kokladıkça burnumu yakan palmeleri seyrettikçe,sayfalarını açıp inceledikçe çözesim geliyor.Kitapların kapaklarına baktıkça bir değişik hissediyorum.

Kalem sevgisi de ders çalışma isteği verir.Rotring 500'ün o siyah kırmızı haline baktıkça,soruları hunharca karalayarak çözerken elim siyahlaştıkça zevke geliyorum.

Hele o incecik yaprak testler.gördükçe beni tahrik ediyorlar.bütün sayfalarını koparıp yırtarcasına çözesim geliyor.

Tabi bu sevgi bir anda oluşmaz.kitapçılarda alacağınız kitapla ilk gözgöze geldiğinizde oluşan bağ o kitap bitene kadar devam eder.Kitapları inceledikçe,onlarla zaman geçirdikçe seversiniz.

Unutmayın:Her kitap özeldir,hiçbir kitaba çöp demeyin;sevin onları.Onlar da sizi sevecektir.

• sen niyeti bozmuşsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LesAnders

Tek odağın ders olmalı , profesyonel şekilde ders çalışmalısın zaten bağımlı oluyorsun

Profesyonel mi haydaa o nasıl olacak ?
  • meb1907 kullanıcısına yanıt
    Ne yaptığını bilmelisin ve çalışmanın önüne hiçbir şeyi geçirmemelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Orijinalden alıntı: ketronx1453

Sirf kendi kalitemde görmedigim insanlarla ayni ortamda bulunmamak için ders çalisiyorum. Hiçbir sey için çabalamayan koyun gibi güdülmeye müsait olan bir insan olmak istemiyorsan ders çalismalisin. Ülkesini, ailesini seven herkes ders çalismali. Hedef göstermeyecegim ama bizim gibi çocuklarin giremedigi her yere bunlar bizim hakkimizi çigneyerek giriyorlar. Bu durumun böyle olmamasi için önce kendin bilinçlenmelisin, toplumu bilinçsizlestirmeye çalisiyorlar ama sen, ben bilinçlenirsek bir gün bilinçsiz olanlar azinlikta kalacaklar

Bu benim için yeterli bir motivasyon. Hedef ust seviye olsun, orta seviye olsun her sey için geçerli. Sen giremezsen onlarin çocugu girecek. Kutucugun ag? Kendini layik gördügün sey bi komure, makarnaya tav olmak olmasin o yüzden ders çalis

Koyun olmamak için tek yolun ders çalışmak olduğunu sanmıyorum, kişi kendini geliştirerek, okuyup öğrenerek de bilinçli olabilir ama ezberci sistemi takip ederek ancak sürüden olabilir farkında olmadan. Yazar eser ezberlemenin ya da logaritma çözmenin zihniyeti aydınlattığını pek düşünmüyorum. Diyeceksiniz ki sistemden çıkabilmek için sistemin içinde olup sistemi yenmek gerekir. İyi hoş da üniversite mezunu olunca sana Bulunmaz hint kumaşı gözüyle bakmıyorlar ki, aksine yobazlar sürüsü tarafından düşman gözüyle bakarlar ve bir tartışma ortamında yine galip gelmek imkanın yoktur onlar için. Sadece son seçim sonuçlarının aklıma gelmesi bile motivasyonumu engelliyor.

Hocam ikinizde güzel şeyler yazmışsınız okuyan adamın her türlü ayrıcalığı vardır.Zaten insanlar direk kendi için değil ülkem için bir şeyler yapayım kafasında olsa toplum çok huzurlu ve güven ortamı içinde olur.Hastanede sırf hasta bakmak için oturan egosu kendini aşmış o kadar çok doktor var ki hele yeni mezunlara bir şey diyemiyorum burunları havada doktor egosu denen şey cidden var.Tabi bir o kadar iyi doktor da var gittiğin zaman doğru düzgün ilgilenen bu her meslekte var bunları neden söyledim hani sistem bizi hep bir yarış içine sokuyor ama insan olmayı öğretmiyor.Biz Türk toplumunun en büyük sorunu insan olamamak bence.

• yalnız harbi rotring 500 olunca çözdükçe çözesim geliyor sanırım kalemle aşk yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macella

yalnız harbi rotring 500 olunca çözdükçe çözesim geliyor sanırım kalemle aşk yaşıyorum

Gerçekten almaya değer mi bu kalemi? 25-30 lira az para değil, iki soru bankası alınır icabında?

http://www.kirtasiyekulubu.com/rotring-500-0.7-uclu-kalem-siyah/?gclid=CPud363Zkc8CFdIV0woda3ULJg

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetİnsancıl

Kitapları seversen ders çalışasın geliyor.O mis gibi kokan güvenderleri,daha acımsı kokan Femleri,kokladıkça burnumu yakan palmeleri seyrettikçe,sayfalarını açıp inceledikçe çözesim geliyor.Kitapların kapaklarına baktıkça bir değişik hissediyorum.

Kalem sevgisi de ders çalışma isteği verir.Rotring 500'ün o siyah kırmızı haline baktıkça,soruları hunharca karalayarak çözerken elim siyahlaştıkça zevke geliyorum.

Hele o incecik yaprak testler.gördükçe beni tahrik ediyorlar.bütün sayfalarını koparıp yırtarcasına çözesim geliyor.

Tabi bu sevgi bir anda oluşmaz.kitapçılarda alacağınız kitapla ilk gözgöze geldiğinizde oluşan bağ o kitap bitene kadar devam eder.Kitapları inceledikçe,onlarla zaman geçirdikçe seversiniz.

Unutmayın:Her kitap özeldir,hiçbir kitaba çöp demeyin;sevin onları.Onlar da sizi sevecektir.

Kardeş sen çıldırmışsın aman dikkat et kendine

• Macella kullanıcısına yanıt
    O kadar para verince nikah kıyarım kalemle bırak aşk yaşamayı asdfhjk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Dersten başka bütün uğraşları ortadan kaldır geriye sadece ders kalacak mişın kompleytıd

hocam bana bi kız arkadaşım hediye almıştı benim çok hoşuma gidiyor valla premium hissi veriyor fotoğraflardakinden daha kaliteli kırtasiyeden falan deneyin kağıda falan yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macella -- 15 Eylül 2016; 21:04:06 >
  • Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.