Şimdi Ara

DERS ÇALIŞIRKEN SIKILIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde ders çalışmak için okuldan izin aldım. Çünkü okul çok gürültülü oluyor ve sabahları erken kalkmakta zorlanıyorum. Okula gitmekten artık bıktım Fakat ders çalışırken canım sıkılıyor. Aklıma platonik aşkım geliyor. Dersi bırakıp müzik dinleyesim geliyor. Aşk temalı şarkılar açasım geliyor. Biligsayarı açmamak için kendimi zor tutuyorum. Matematiğe hiç çalışasım yok. Sizce ne yapmalıyım? Şu 2 haftayı çok verimli kullanmalıyım. Edebiyat LYS Coğ bitmek üzere

• UP
  • Sevdiği ders olsa bile çoğu kişinin sevmediği ders illaki vardır. Çözümü yok galiba dişi sıkmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmfalper kullanıcısına yanıt
    Edebiyata severek çalışırdım şimdi hiç istemiyorum çalışmak falan
  • Sürekli aynı ders çözme mesela 2 test mat çöz 2 test edebiyat sonra 2 test mast sonra 2 test coğrafya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam mesela bende de masada oturma sıkıntısı var.Bir yerde yatma imkanım varsa yatarım,oturma ve ayakta durma imkanım varsa otururum bundan dolayı ve evde de yatabildiğim için yüzüstü yatarak ders çalışıyorum test çözerken.Sen de farklı yerlerde ve farklı oturma yatma pozisyonlarında ders çalışabilirsin.Bir de ders çalışmaya başlıyorum çalışma bitene kadar sadece don kalıyor üzerimde ahaha.Resmen çalışırken terliyorum :)
  • acilen bi değişiklik lazım sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ders çalışırken uykum geliyor
    19 yıl önce açıldı
    Evde ders çalışamıyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elione kullanıcısına yanıt
    Aynen bu hayattan bıktım artık
  • internationalrelations kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle hocam her derste normal galiba.

• Kardesim surada kaldı 2-2.5 ay sonra istedigin kadar gezecen zaten rahatlayacan hepimiz sıkıldık sadece sen degil ama yazın kafan rahat bir sekilde gezmekmi istersin yoksa yazın yav yazsammı yoksa mezunamı kalsam diyip kafan bozuk bir sekildemi gezmek istersin

• Evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.