Bildirim
Ders Çalışırken Kalçam Uyuşuyor (Ciddi)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Montla çalış. -
Squat yapman gerekiyor.Mezun senende fitnessa git bence hem sıkılaşirsin, şekilli bir kalçan olur hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40,45,50 dk çalışma süresi için gayet yeterli. arada bir 10 dk dinlenme de öğrenme için daha faydalı hem böylece arkayı da sağlama alırsınız
oturma stilini değiştir. kalçanın üst bölgesini sandalyeyle temas ettirmemeye çalış dik otur. -
Hocam aynı sıkıntı bende de oluyodu. 30dk’de bir kalk mutfağa git. Su içip gel.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
up
up acilinden tavsiye
Yaşadığın durum çok normal, ben 2-3 saat aralıksız otursam kalçam değil direk belim kökünden kopar ikiye ayrılır heralde. Sandalyeyi bırak rahat sinema koltuğunda otururken bile film arasında ayağa kalkıp bi yürümeden edemiyorum. 45dk'da bir ayağa kalk pencereye gidip yoldan geçen arabaları seyret, balkona çık temiz hava al veya kalk su, çay kahve vb. iç pergelleri aç biraz. -
Knk şaka maka 2 3 saat nasil oturuyorsun.
sandelyenin en ucuna dik otur hem uyuşmuyo hem daha iyi odaklanıyorsun denendi onaylandı -
up
''Zabıta gören köpek.'' mi? Üzerine uzun uzun düşünülebilir. -
ÖSYM bu konuda çok net kalçası uyuşan aday 2 yıl tüm sınavlardan men edilir.
aykut elmas diyim gerisini anla
Sınav da 3 saat sürüyor. Ayt denemelerinde de oluyor mu bu durum orada ne yapacaksın
Oturma şeklinle ya da oturduğun şeyle alakalı olabilir. Bir dahaki uyuştuğunda özellikle dikkat et uyuşan tarafa vücut yükünü bindirerek çalışıyor olabilirsin yani yamuk bir oturma şekli vs olabilir. Mesela ben bir dönem fena sırt ağrısı çekmiştim sağ taraftan sonra bi baktım ki ben masaya yaslanıp çalışırken sağ omzumu kaldırıyorum. Sonradan dikkat ettim ve düzeldi şimdi uzun süreli çalışmalardaki doğal boyun ağrıları dışında pek bir sıkıntım yok. Ha eğer bu nedenler hariç sorun sandalyedeyse sandalyen değiştirmeni öneririm.
Hocam arada bi sağa sola kaykıl put gibi oturma çok rahatsız oluyorsan yarım saatte bir ayağa kalk hareket et yürü falan düzelir. Eğer durumun farklıysa doktora git derim
Yastık koyabilirsin.
pepanten sür her derde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciMusa -- 21 Ağustos 2019; 22:42:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

ÖSYM bu konuda çok net kalçası uyuşan aday 2 yıl tüm sınavlardan men edilir.
|
Montla çalış.
|
Benzer içerikler
- siyaset bilimi ve kamu yönetimi işsiz kalır mi
- bilgi sarmal ayt matematik deneme cevap anahtarı
- tyt biyoloji kaç günde biter
- apotemi 15 tyt türkçe deneme cevap anahtarı
- odtü'de yüksek lisans yapma şartları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X