Şimdi Ara

Ders çalışarak sabahlayacak olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler amaç muhabbet olsun sıkıldığımızda sabahlıyacak var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hücreçeperi -- 13 Temmuz 2012; 11:43:43 >

• ayıpsın asıl gece çalışılır.
  • ben de pek gece çalışmıyordum bugün çalışasım geldi şimdi bi kahve koyup ygs biyo oturucam sen ne yapıyorsun
  • gecelerde bizim gündüzlerde vur köküne kitabın, vur köküne kalemin, insan değiliz biz yarış atıyız. uyku yok, dinlenmek yok, yemek yok su hiç yok gö.ümüz başımız çatlayana kadar ders ders ders. :D

noldu bana anlayamadım
  • aynen öyle dostum boşuna sayısalı seçmedik bunlara katlanalım ki sağlam üniversitelerde sağlam çalışabilme potansiyelimiz olsun
  • geçen sene gece çalışanlar tayfası falan vardı.değiştir konu ismini her gece akalım bu konudan.
  • felaket gaza gelmiş bulunmaktayım ama bende biraz pc özürlülüğü var nerden değiştiriyoruz dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burası böyle akaaar gider, çokta iyi olur, böyle gece gündüz yardırıp gideriz.
  • tmler yatıyor demeyin bende sabahlayacağım zaten şu obp olayına da sinirliyim çok doldum bari ders çalışayım
  • şu an mat soru çözüyorum da

51! - 50! - 1 sayısının sounda kaç tane 9 rakamı vardır?

cevap 14 diyor ben 12 bluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcanology

şu an mat soru çözüyorum da

51! - 50! - 1 sayısının sounda kaç tane 9 rakamı vardır?

cevap 14 diyor ben 12 bluyorum.

pardon paranteze alınca yaptım 14 çıkıyor. kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.ripley

tmler yatıyor demeyin bende sabahlayacağım zaten şu obp olayına da sinirliyim çok doldum bari ders çalışayım

dostum sende bu yalan dünyadaki tülay gibi başladın "ezik miyim lan ben he, üstüme bassan fos diye ses mi çıkar yani" hahaha
    şaka yapıyorum yani gereksiz tartışmaya gerek yok sayın savcım
  • bende ders çalışmasam da sabahlayanlardanım :D alıştırma olsun ramazanda başlarız ufak ufak
  • tmciler basar burayı birazdan .bende tmciyim bu gece trigo akar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hücreçeperi

quote:

Orijinalden alıntı: mr.ripley

tmler yatıyor demeyin bende sabahlayacağım zaten şu obp olayına da sinirliyim çok doldum bari ders çalışayım

dostum sende bu yalan dünyadaki tülay gibi başladın "ezik miyim lan ben he, üstüme bassan fos diye ses mi çıkar yani" hahaha
    şaka yapıyorum yani gereksiz tartışmaya gerek yok sayın savcım

aslında konuya tmci olarak değilde ders çalışmak isteyen biri olarak girmiştim sonra sayısalcı muhabbetini görünce öyle dedim tartışmak amacım değil zaten lafla peynir gemisi yürümez biz işimize bakalım iyi çalışmalar diyorum sizede sayın doktor

• quote:

Orijinalden alıntı: hücreçeperi

ben de pek gece çalışmıyordum bugün çalışasım geldi şimdi bi kahve koyup ygs biyo oturucam sen ne yapıyorsun

ygs bio öyle güzel söyledinki geo bırakıp biyo çalışcam :D

• Gündüz düzenli çalışmak daha iyi olmutor mu ? İnsanın dengesi kalmaz yav
  • bio yu sevmeyip gece gece çalışan ender insanlardanım herhalde. Ulan niye herkes bu dersi seviyor da ben matematik fizik seviyorum? sabah 4 e kadar oturmayı planlıyorum. Bakalım.
  • benden bu kadar beyin yoruldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: gsardahuso

gecelerde bizim gündüzlerde vur köküne kitabın, vur köküne kalemin, insan değiliz biz yarış atıyız. uyku yok, dinlenmek yok, yemek yok su hiç yok gö.ümüz başımız çatlayana kadar ders ders ders. :D

noldu bana anlayamadım

sakin olun lan bu kadar enerjiyi nerden buluyosunuz .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.