Şimdi Ara

Ders çalışarak sabahlamak isteyip de uykusu gelenler! Bunları deneyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
6.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geceleri 4 gibi yatıp sabah 8 veya 9 gibi kalkıyorum bazende 7 oluyor.Bunun formülü ise gece kolanın içine yarım tatlı kaşığı Türk kahvesi atıp karıştırın bomba gibi olacaksınız :) Ama yok ben öyle bişey yapmam diyorsanız ise vitamin takviyesi kullanıyorum ayrıca ne zaman uykum geldiğinde içsem anında ayılıyorum.Tavsiye ederim

• lucifer** kullanıcısına yanıt
    dostum tavsiye etmiyor la ama modioial kullanıyorum mecbur az kaldı sınava işe yarıyor mu desen mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaKaMoZ1231

dostum tavsiye etmiyor la ama modioial kullanıyorum mecbur az kaldı sınava işe yarıyor mu desen mükemmel.

Yan etkileri var diye biliyorum modioialın
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucifer**

quote:

Orijinalden alıntı: YaKaMoZ1231

Yan etkileri var diye biliyorum modioialın

evet var o yüzden dikkatli kullanamk lazım...
  • Nescafe gold sek için şekersiz sütsüz yada filtre kahve tabi kahve makinesi lazım onun için.. bir yandanda kahve kültürüne alışırsınız ek olarakta pharmaton kullandım bi ara işe yarıyor gibi..
    reis o yontemı denicem ama korkuyorum :) kalp krizi felan gecırmeyelım benımde uyku sorunu var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    ben yaptım etki etmiyor fazla abartmayın ayrıca inanılmaz zararlı 3 gün yemek borum yandı resmen bir mide hastalıgı vardı adını unuttum onun belirtileri vardı allahtan bir şey olmamış sadece kahve için yeterli kola mola karıstırırsanız menziliniz fazla olmaz
  • bende bazen gece 2-3e kadar oturup saat 7.30 da kalkıyorum fakat kahve+kola gibi şeyler yapmayın arkadaşlar en başta sağlık önemli. dayanamıyorsanız erken yatıp 11 gibi erken dediğim 5te kalkın. burada kahve+kola ya da başka sağlıksız yöntemler görmek gerçekten kötü. en önce sağlık!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kahve falan ben de içiyorum da, çok da etkisi olmuyor açıkçası. Kullandığınız ilaç falan ne önerebilirsiniz veya vitamin olarak? Yan etkisi olmayan
    İçine bi de naneli mentos at gör bombayı sen

• Yorgunluktan hasta olup yatağa düşerseniz çok vakit kaybedersiniz gençler dikkatli olun
  • Kahve ve kola karışımı çok tehlikeli uykuyu açtıgı dogrudur hatta tırcılar içer genelde.Ama kalbin atış hızını artırdığını duydum metabolizmayı bozuyor kısacası vazgeç ondan
  • Kahvemi icip yatiyorum
  • Bir tane elma bir finca kahveden daha çok uykuyu açar diye okumuştum. Ama elma benim midemi çok fena yapıyor, elma seven varsa denesin. Olmadı bir soğuk duş alın.
  • ben kac kez denedim dediğin şeyi ama hiç etkisi olmadı hem de sabah uyandığımda midem çok kötü oldu,bıraktım.Nescafe içince de midem kötü oluyor bazen.Az önce yine nescafe içeiym diye düşündüm,uyku bastırınca.Vazgeçtim,zarardan başka bi şey değil.Saat 12 bucuk 1 gibi uyumazsam,dayanabilirsem,sabah 5'e kadar durabilirim.Şu an uykum gitti mesela.Çalışabilirim.Hemen uykun geldiğinde yatma dayan belki açılır uykun. ben artık böyle yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nineandnine

bende bazen gece 2-3e kadar oturup saat 7.30 da kalkıyorum fakat kahve+kola gibi şeyler yapmayın arkadaşlar en başta sağlık önemli. dayanamıyorsanız erken yatıp 11 gibi erken dediğim 5te kalkın. burada kahve+kola ya da başka sağlıksız yöntemler görmek gerçekten kötü. en önce sağlık!

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: craxx3131

reis o yontemı denicem ama korkuyorum :) kalp krizi felan gecırmeyelım benımde uyku sorunu var?

Herkesin bünyesi aynı değil.Forumdaki arkadaşlar çok tehlikeli yazmışlar.Çok az kahve koyuyorum ben o da türk kahvesi.Sen bildiğin yoldan şaşma bence kahve iç nescafe ama suyu az olsun o da uyku açıyor
  • Kahve çekirdeği de fena olmuyor .

• Bi şeker at, patladıktan sonra gör sen bombayı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.