Şimdi Ara

Ders Çalışamıyorum.. ( 2. Senede Olanlara Moral-Destek-Yardımlaşma Konusu ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gece çalışması zevkli oluyor hem de uzun süre sıkılmadan gidiyorsun, etraf sessiz çok güzel oluyor ama istikrarı bozuyor, yatma kalma saatleri birbirine giriyor, uykuyu geri düzene koyana kadar 1 haftam boş geçti. O yüzden uzun süreç için bence pek doğru değil.
  • Ben öss nedeniyle pc mi gözümü kırpmadan satmıştım hatta evdekiler satma dursun bi kçşede işin düşer bişeylere bakarsın ders olarak dediler ama kimseyi dinlemedim acımadan sattım ve kendime ipod touch aldım içinede sağlam sözlükler ve viki yükledim aklıma takılan bişey olunca hemen bakabildim şuanda da ünideyim yarın vizem var .. ^^
    quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Bende aynı sorundan muzdaribim..Eskiden PC yi kaldırıp balkona koyuyordum..fakat 2-3 hafta dayandım sonra tekrar kurdum..Olmuyordu hiç öyle....Şimdi yeni bir başlangıç olarak Masa lambası aldım, duvara tablo falan alıcağım..PC yi ise Harddisk i çıkarılmış olarak kasa halinde babamın şirketine bırakıcağım.Alma imkanım da yok..Hatta satmayı bile düşünoyrum :S...PC Öss için tamamen zıt bir etken...samimi söylüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: caneker

Gece çalışması zevkli oluyor hem de uzun süre sıkılmadan gidiyorsun, etraf sessiz çok güzel oluyor ama istikrarı bozuyor, yatma kalma saatleri birbirine giriyor, uykuyu geri düzene koyana kadar 1 haftam boş geçti. O yüzden uzun süreç için bence pek doğru değil.

aynen hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Justlikefire8 J kullanıcısına yanıt
    ban atarlar hocam hortlatma böyle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.