Şimdi Ara

Ders Çalışamıyorum :(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Masaya Oturuyorum En fazla 30dk çalışabiliyorum.Lütfen bu kardeşinize yardım edin

• Rahat ol genç daha zaman erken çalışırsın kasma.
  • Kişiden kişiye değişir ama ben bunun kafada olduğuna inanıyorum. Önündeki şeylerden zevk almaya çalış yada kitap bitir başla başından insanı gaza getiren şeyler gerekli biriyle iddaya gir kim önce bitircek yada şu güne şunu yetiştireceğim gibi bir süre sonra alışkanlık haline gelir başlarda zor oluyor.
  • Çalışmak İçin masaya otur ve kendine çalışmak zorunda olduğunu söyle örneğin 40dk çalış 15 dk mola ver sonra gine 40 dk çalış 15dk mola ver.Çalışma Saatlerini Kendin Belirle.
  • Çalışmak için programlı planlı ol. Bunu son sene yapsan yeter. Ne çalışacağına önceden karar ver. Amaçlı bir şekilde otur yani masada. Çalışmak zorunda olduğunu, senin yaşıtın herkesin çalıştığını düşün. Bunlar seni rahatlatır eminim.
  • İlk zamanlar öle olur dersaneler okullar bi acılsın hele o zaman rayına oturur istemeden hergün saatlerce ders çalışmak zorunda kalırsın :)
  • daha başlkamadan bıktıysan bence hiç uğraşma. ilk aylarda insanın içinde şevk olur sonradan bıkılır sen daha başlamadan bıkmışın.

hem ne dersi yazın ortasında ders mi çalışıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Ders Çalışmak
    7 yıl önce açıldı
    Ders çalışasım gelmiyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş inanırmısın bende ders çalışan biri değildim.Oturduğum anda sıkılıyodum.Sonra öss yaklaşınca kendimi zorladım 1 hafta içinde baya bir değiştim.Artık ders çalışmıyınca üzerimde bir eksiklik hissediyordum.Kitapları yazıları yalayıp yutmak istiyordum.Ömrüm boyunca bana iğrenç gelen kiitaplar,yazılar vs. artık gözüme vazgeçilmeyecek bir nesne olarak geliyordu.Sana bir tavsiye 1 haftalık kendine günlük çalışma programı hazırla.Ama çok kasma 1 hafta bu programı uygula sonra program felan dinlemiysun zaten adapte olmuş duruma geliyorsun.1 hafta uguladıktan sonra bırak programı sonra masa başından kalkasın gelmiyor.
  • Ayıptır söylemesi s. s. çalışıcaksın sonra zaman geçtikten sonra bir halta yaramıyor.Zorlıcaksın kendini oturucaksın kafan dağılırken biraz dinleniceksin 5 dakika sonra devam.
  • calısma masana kürekle vur
  • hocam bak bence temmuzda çalışmayın dershanede hocalar zaten hemen başlamayın diyorlar..

şimdi tatilini rahat rahat yap ağustosun ikinci haftası başlarsın

biraz dağıt kafanı boşver takma şimdi tercihleri falan. daha belli değil hiçbişey

taban puanlar bi de yüzdelik dilimler belli olsun, ona göre hedefini koyup çalışmalarına başlarsın..

bekle az ona göre çalış. zaten şimdi ne kadar istesen de fazla çalışamazsın. belli kafan baya dolu..

git biraz dolaş arkadaşlarınla gez, eğlen deniz falan varsa git çim..

kafanı boşalt hacı sonra rahat rahat rahat ineklersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: adt1

hocam bak bence temmuzda çalışmayın dershanede hocalar zaten hemen başlamayın diyorlar..

şimdi tatilini rahat rahat yap ağustosun ikinci haftası başlarsın

biraz dağıt kafanı boşver takma şimdi tercihleri falan. daha belli değil hiçbişey

taban puanlar bi de yüzdelik dilimler belli olsun, ona göre hedefini koyup çalışmalarına başlarsın..

bekle az ona göre çalış. zaten şimdi ne kadar istesen de fazla çalışamazsın. belli kafan baya dolu..

git biraz dolaş arkadaşlarınla gez, eğlen deniz falan varsa git çim..

kafanı boşalt hacı sonra rahat rahat rahat ineklersin

eet erken çalısmak tehlikeli.ben geçen sene bu zamanlar baslamıstım çalısmaya büyük bir azimle ama son ay cidden çalışmak için kendimi çok zorladım ve yoruldum.o yüzden erken başlamanın fazla bi avantajı yok bilesin

• 40-50 dakika çalışarak ısınmaya başla. Zamanla ısınıp güzel bi ivme kazanıyorsun zaten. Gerisi geliyor. 1 haftaya falan rayına oturur işlerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toranammo

Kardeş inanırmısın bende ders çalışan biri değildim.Oturduğum anda sıkılıyodum.Sonra öss yaklaşınca kendimi zorladım 1 hafta içinde baya bir değiştim.Artık ders çalışmıyınca üzerimde bir eksiklik hissediyordum.Kitapları yazıları yalayıp yutmak istiyordum.Ömrüm boyunca bana iğrenç gelen kiitaplar,yazılar vs. artık gözüme vazgeçilmeyecek bir nesne olarak geliyordu.Sana bir tavsiye 1 haftalık kendine günlük çalışma programı hazırla.Ama çok kasma 1 hafta bu programı uygula sonra program felan dinlemiysun zaten adapte olmuş duruma geliyorsun.1 hafta uguladıktan sonra bırak programı sonra masa başından kalkasın gelmiyor.

aynı bende bu arkadaş gibiydim :D

yumurta g.te gelince çalışmaya başladım bu sene son 1,5 ay felan çalıştım doğru dürüst

ts-2 43110
    ts-2 54960 geldi :D

kötü ama olsun sonuçta ben 4 yıllık ne olursa gitmek için girmiştim sınava şimdi gazi gazetecilik istiyorum :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.