Şimdi Ara

Ders çalışamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç haftadır bir hal aldı başımı gidiyor. Ilk 1000 yapalım diye 35kdan mezuna kaldim ama çalışma 0 a yakın. Hala tyt fen çalışıyorum ayt'm iyi diye güveniyorum sıkıntım tytde. Böyle olan kankalarım varsa napıyorsunuz bilgilendirir misiniz teşekkürler

• benim de aralık ayı çok kötü geçiyor.kitap bile açamıyorum nedense bildiklerimi de unuttum galiba.sonumuz son degil.

• Boş ver senden önemli mi
  • Aralık ayı sanırım belirleyici aylardan birisi bende dahil çoğu arkadaşımda bıkkınlık görüyorum sonumuz hayırlı olur umarım.

• Hocam dopamin orucu deneyebilirsiniz arada

• UçanAlarm kullanıcısına yanıt
    O nedir hocam?
  • burak0- B kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz sıkı bir şey aslında ama kendinize uyarlayabilirsiniz zevk veren şeyleri yapmamaktan geçiyor müzik dinlemek zevk veriyorsa onu bile yapmıyorsunuz ama dediğim gibi kendinize uyarlayabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde ders çalışamıyorum
    2 ay önce açıldı
    gece ders çalışmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2-3 günlüğüne asgari ücrete çalışılan ağır bir işe gir . Mesela sabah 8 akşam 8 garsonluk gibi . Şaka yapmıyorum , ciddiyim . Ardından günde 10 saat bile ders çalışırsın . Yüzde 95 işe yarar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayetulkubra -- 10 Aralık 2020; 22:35:13 >
  • ayetulkubra kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 4 yazdır garsonluk yapıyorum saatleri de biri 11.00 23.30.- 09.00 24
    00, 12 yazı hariç. Işin o tarafini biliyorum ama yine de işi kafada bitiremediğim için sorun oluyor
  • burak0- B kullanıcısına yanıt
    Anladım . Bak şimdi dediğimi önemsemeyeceksin ama sana başkalarını uygulayıp başarılı olduğu çok önemli bir yöntem önereceğim. Basit ve sıradan gibi ama çok işe yarar :
    Kütüphane gibi bir yer bul . Her gün sabah erken git akşam geç gel . Bu pandemide var mıdır diyeceksin ama vardır belki . Bir yer bulmalısın. Evde çünkü yalnız başına çalışma zor ve internet tarzı şeyler insana engel oluyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayetulkubra -- 10 Aralık 2020; 22:52:3 >
  • ayetulkubra kullanıcısına yanıt
    Hocam yasak varken nasil çikayim, biliyorsunz tüm aksilikler biz garibanları bulur eğer çıkarsak ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.