Bildirim
Ders çalışamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
benim de aralık ayı çok kötü geçiyor.kitap bile açamıyorum nedense bildiklerimi de unuttum galiba.sonumuz son degil.
-
Boş ver senden önemli mi -
Aralık ayı sanırım belirleyici aylardan birisi bende dahil çoğu arkadaşımda bıkkınlık görüyorum sonumuz hayırlı olur umarım.
-
Hocam dopamin orucu deneyebilirsiniz arada
-
O nedir hocam? -
Hocam biraz sıkı bir şey aslında ama kendinize uyarlayabilirsiniz zevk veren şeyleri yapmamaktan geçiyor müzik dinlemek zevk veriyorsa onu bile yapmıyorsunuz ama dediğim gibi kendinize uyarlayabilirsiniz -
2-3 günlüğüne asgari ücrete çalışılan ağır bir işe gir . Mesela sabah 8 akşam 8 garsonluk gibi . Şaka yapmıyorum , ciddiyim . Ardından günde 10 saat bile ders çalışırsın . Yüzde 95 işe yarar .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayetulkubra -- 10 Aralık 2020; 22:35:13 > -
Hocam zaten 4 yazdır garsonluk yapıyorum saatleri de biri 11.00 23.30.- 09.00 24
00, 12 yazı hariç. Işin o tarafini biliyorum ama yine de işi kafada bitiremediğim için sorun oluyor -
Anladım . Bak şimdi dediğimi önemsemeyeceksin ama sana başkalarını uygulayıp başarılı olduğu çok önemli bir yöntem önereceğim. Basit ve sıradan gibi ama çok işe yarar :
Kütüphane gibi bir yer bul . Her gün sabah erken git akşam geç gel . Bu pandemide var mıdır diyeceksin ama vardır belki . Bir yer bulmalısın. Evde çünkü yalnız başına çalışma zor ve internet tarzı şeyler insana engel oluyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayetulkubra -- 10 Aralık 2020; 22:52:3 > -
Hocam yasak varken nasil çikayim, biliyorsunz tüm aksilikler biz garibanları bulur eğer çıkarsak ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X