< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maroonedd -- 30 Mayıs 2022; 16:59:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hata mı yapıyorum
-
-
CENG
ciler gelmeden CENG diyorum. nokta._____________________________ -
10bin doları toplayan çıkıyor yurtdışına yaşıyor orda zaten. yurtdışına gitmek için bölüm okuma kafasıyla bi zaman sonra ne yapacağınız işi seversiniz ne de bu hayatta başarılı olursunuz
_____________________________ -
Sanırım benim geleceğim bir takım sebepler olmuyor ayrıca bu insanlarla aynı yerde yaşamak istememem bile benim için bir sebep bir şeyin düzeleceği falan yok bu dinazor dediğin kuşak yok olmadan kimse bu düşünceyle kalıp gençliğini yok etmesin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
sevdiğin işi yaparsan işinde başarılı olma olasılığın artar
işinde başarılı olursan yurtdışına gitme olasılığın artar
_____________________________ -
benim nihai hedefim buradan gitmek değil ya da tüm planım bunun üzerine olmuyor hiçbir zaman ama şöyle bir durumda da gidene eleştiride bulunmak anlamsız be hocam. ekonomisi de düzelir (zor belki ama), iş bulmak da kolaylaşır her şey iyileşebilir belki ama bu zihniyet bitmez artık inanmıyorum buna. keşke sadece ekonomi bozuk olsaydı ne bileyim tek sıkıntı maddi olsaydı keşke. o yüzden bu ülkeyi kurtaracağız, düzelteceğiz, bunu gençler yapacak lafları cidden biraz komik geliyor artık. kadın şarkıcıların konserlerinin iptal edildiği, festivallerin yasaklandığı bir yer. buradan gidene de gitmek isteyene de saygı duyarım sadece başka da bir şey demem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yazılacak çok daha fazla şey var aslında da herkes anlamak istediği gibi anlayıp yorumladığı için gerek yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Olan çalışma hevesim de gitti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt