Şimdi Ara

Ders Anlatmayan Hocayı Şikayet Etmek !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yıl başladı başlayalı bir kere bile adam akıllı ders anlatmadı ,hep biz anlatiyoruz ayrica %50 başarı sağlanmazsa sınav tekrarlanacagi için (keyfine kıyamıyor) 30 tane soru verdi sınavda.10 tanesi çıkacak dedi.böyle saçma şeymi olur??

Edit :

Evet arkadaşlar bu hocayı ismimi vermeden şikayet etmek istiyorum nereye başvurabilirim nedeni ise : Hiçbir zaman ders anlatmıyor bütün konuları sınıfı grup yaptı onlara dağıttı ve onlara anlattıyor bizim grubumuza da 1 konu vermişti daha sonra konuları eksik dağıttığını farketti ve bizim grubumuza 1 hafta kala tekrar ekstra konu verdi grupların konu anlatmasından birşey anlamıyorum ve ben öğretmen değilim ders anlatmak istemiyorum...

Ayrıca derste en arka sıraya geçiyor sürekli telefonuyla tabletiyle ugraşıyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lerka1095 -- 19 Mart 2014; 15:19:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• senin gibi zekalı arkadaşları hep takdir etmişimdir.
    bence verdiği sorulara bakma, kendin çalış, göster şampiyonu onlara...
  • sınav sorularını vermesi iyibirşey de ders anlatmıyorsa defolsun gitsin
  • Cidden müfredat öyle öğrenci gelsin çalışsın anlatsın diyor. sizlerde öğrencileri yönlendirin diyor. uygulama saçma hocada rahatına düşkün demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSword

quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

sınav sorularını vermesi iyibirşey de ders anlatmıyorsa defolsun gitsin

Hocam geldigi gunden beri hiç anlatmadi arka sıraya geçiyor anlatin mufredat boyle ben napiyim diyor , diğer hocalarda böyle bir sorun yok bu.keyfine gore davraniyor

ders ne peki. ya da hiç uğraşmayın köprüyü geçinceye kadar idare edin. şikayet falan etseniz komple bırakır sonra uğraş dur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Soru çözerken küfür etmek
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.