Şimdi Ara

Ders anlatan hocalar hangi programları kullanıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
13.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pdf'ler için pcden çalışmayı düşünüyorum. Adobe'da mouse ile yazmayı denedim ama çok zahmetli oluyor.

Başka nasıl yapabiliriz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ders Anlatan Hocaların Kullandığı Programlar

Günümüzde ders anlatan hocalar, öğrencilerine verimli ve ilgi çekici dersler sunmak için çeşitli programlar kullanmaktadır. Bu programlar, görsel ders anlatımından dijital çizime kadar farklı amaçlara hizmet eder.

Görüntülü Ders Anlatım Programları:

Bu programlar, hocaların öğrencilerle canlı veya kayıtlı video dersler yapmalarını sağlar. Zoom ve Google Meet gibi programlar, ekran paylaşımı, sanal beyaz tahtalar ve sohbet özellikleri sunarak etkileşimli ders ortamları oluşturur.

Grafik Tablet Ders Anlatma Programları:

Grafik tabletler, hocaların dijital olarak çizim yapmalarını ve yazmalarını sağlayan cihazlardır. Wacom ve XP-Pen gibi markaların grafik tabletleri, Clip Studio Paint ve Adobe Photoshop gibi çizim programlarıyla birlikte kullanılarak görsel olarak ilgi çekici dersler oluşturulabilir.

Ders Anlatmak için Tablet:

iPad ve Samsung Galaxy Tab gibi tabletler, ders anlatmak için taşınabilir ve kullanışlı cihazlardır. Bu tabletler, çizim uygulamaları, not alma uygulamaları ve ders anlatma programlarıyla birlikte kullanılarak her yerden ders anlatmayı mümkün kılar.

Ders Anlatımı için Programlar:

Explain Everything ve Screencast-O-Matic gibi programlar, hocaların ekran kayıtları almalarını, çizim yapmalarını ve açıklama eklemelerini sağlar. Bu programlar, karmaşık kavramları açıklamak ve öğrencilerin görsel öğrenimini desteklemek için kullanılabilir.

Ders anlatan hocalar, öğrencilerine en iyi öğrenme deneyimini sağlamak için bu programları kullanarak ders anlatım yöntemlerini çeşitlendirebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Paint

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lahmacun Efendisi

Paint

Oldu mu şimdi lahmacun
  • Kanka genelde grafik tablet kullanıyolar
    Ama programı bilemeyeceğim

• hocam ben gecenlerde behzat hocadan logaritma dinlerken mouse asagi kaydı camtasia studio yazisi çıktı internetten bi bak belki isini görür

• quote:

Orijinalden alıntı: ernestchee21

hocam ben gecenlerde behzat hocadan logaritma dinlerken mouse asagi kaydı camtasia studio yazisi çıktı internetten bi bak belki isini görür

Eyvallah hocam sağol da o kayıt programı. Bana çizim programı lazım ama neyse artık kırtasiyeden çıkarttırıcam.
  • Çok farklı bir program kullandıklarını düşünmüyorum ama kullandıkları mouse ve hassaslık ayarıyla ilgili bir şey olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Behzat tabletten kalemle yazıyor.
  • pdf annotator önerimdir tek geçerim 1 ay denemede sunuyor ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: trooe199

pdf annotator önerimdir tek geçerim 1 ay denemede sunuyor ayrıca

full aratınca çıkıyor googleda bir deneyeyim
  • Ben Acrobat Reader DC kullanıyorum bu arada tablette

Bilgisayarda ise PDF XChange-Viewer
  • quote:

Annotator'u indirdim de çok sıkıntı oluyor mausela. Yani onunla yapacağıma ufak bi kağıda yazarım kalemle daha iyi. Siz nasıl çalışıyorsunuz pc'de mause'la ?
  • Yazmak icin grafik tablet veya kalem ile pad kullaniyorlar programin onemi yok paintten bile yazarsın ama kalem veya tablet gerekli

• Mouse ile yazmak çok zahmetli olur. Ayrıca öyle kağıda yaşarmış gibi net yazamassın. Özel tabletleri var, kendi hocalarımdan bazıları da kullanıyor. Marka adı hatırlayamıyorum hatirlarsam editlerim.

• Kimya ozeldeki hoca samsungun tabletini kullaniyor ben alirsam onun gibi bir sey alirim hem ufak hem kullanimi daha rahat duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

Annotator'u indirdim de çok sıkıntı oluyor mausela. Yani onunla yapacağıma ufak bi kağıda yazarım kalemle daha iyi. Siz nasıl çalışıyorsunuz pc'de mause'la ?

sozel konulari daha cok bilgisayardan cozuyorum dedigim programla matematikte ise tablet kullaniyorum samsungun ve acrobat reader isimi goruyor cok kullanisli tabi tablette kalemde lazim kalitelilerinden

• 742793 kullanıcısına yanıt
    hocam ben bilmiyordum kayıt programi olduğunu sadece adini gördüm

• behzat pdf annotator kullanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.